7,0 206 tys. ocen
7,0 10 1 206157
5,4 25 krytyków
Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Wyścig z czasem

Zaczynajac ogladac ten film, mialem nadzieje, ze to bedzie jakies ciekawe kino akcji, po 40
minutach niestety sie zawiodłem, pomysl na ten film, jego tematyka ma ogromny potencjal, ale
wykonanie zostalo po calosci spaprane. Tyle niespojnosci logicznych to ja w zadnym filmie
ktory siegam pamiecia nie widzialem. Ocene wystawilem 4, bo sam pomysl na film jest
naprawde swietny. Takich pare niescislosci ktore rzucilo mi sie w oczy:

- Na koncu filmu najwidoczniej jechali opancerzonych autem, no i to przebicie przez cement bez
jakiegolwiek uszkodzenia.

- Gra w kasynie, majac 100 lat na zegarze, zalicytowal za ok.200

- Ich epickie napady na bank, w dwojke obrabowali 6 bankow bez jakiegolwiek problemu,
skoro to takie latwe to czemu kazdy tego nie robil ?

To by bylo na tyle, ogolnie jak komus sie bardzo nudzi moze obejrzec, ale jest setka innych
duzo lepszych :)

Viastek

Zaczynajac czytan Twoj komentarz, mialem nadzieje, ze to bedzie mial jakis sen ale po 40 literach niestety zawiodłem sie. Znajomosci zasad gramatyki i samego jezyka polskiego tez mozna pozazroscic autorowi ale do rzeczy.

- Na koncu filmu najwidoczniej jechali opancerzonych autem, no i to przebicie przez cement bez
jakiegolwiek uszkodzenia.

Rozumiem, ze ty takowym autem wczesniej wjechales w podobna sciane i jestes specjalista w danej dziedzinie. Swoja droga masz pojecie z czego robione sa wozy pancerne do przewozu pieniedzy? Na co lepszych dopiero ladunek kumulacyjny robi jakiekolwiek wrazenie, a do tego jeszcze dochodzi waga takiego pojazdu w polaczeniu z gruboscia i wykonaniem sciany. Jesli juz chcesz byc dokladny to scian nie robi sie z cementu oO

- Gra w kasynie, majac 100 lat na zegarze, zalicytowal za ok.200

Sprawdzil za 50 lat i wszedl za "ALL IN" jesli wiesz co to znaczy w pokerze w co watpie.

- Ich epickie napady na bank, w dwojke obrabowali 6 bankow bez jakiegolwiek problemu,
skoro to takie latwe to czemu kazdy tego nie robil ?

Bo normalni ludzie nie byli w stanie dostac sie do takowej dzielnicy, a zyjacy w niej ludzie nie musieli nikogo okradac bo i tak byli niesmiertelni z samego faktu, ze tam byli? Wystarczy porownac do banku w getcie, gdzie koles mial caly arsenal pod reka i stalowa krate.

Glupoty jakie tu wypisales, az bola. Polecam oburecznego facepalma w glowe.

ocenił(a) film na 8
zerosouL

Amen :)