Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161287
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

Nareszcie coś oryginalnego i mimo "niskiego" budżetu zrobione doskonale. Wspaniały film.

ocenił(a) film na 10
DIDASKALIA

Popieram, dla mnie rewelacja i ta muzyka!
Fantastyczny, nie nudziłam się ani minuty, chociaż fanką F1 nie jestem. Oby więcej takich filmów!

elis_83

Mi się bardzo podobał, głównie dlatego, że jestem fanem F1. Zresztą również się nie nudziłem nawet sekundy! Bym zobaczył coś podobnego z Senną i Prostem. ;)

ocenił(a) film na 10
jawok2

może kiedyś zrobią RUSH2 z Senną i Prostem :)

elis_83

Fajnie by było! :D

ocenił(a) film na 10
jawok2

Ja również nie jestem fanem F1 jednak wiem co nieco o tym sporcie i oglądałem kilka wyścigów jak startował Robert. Muzyka też bardzo mi się podobała, mimo że myślałem iż Zimmer powoli się wypala. Wczoraj poszedłem drugi raz do kina i kolejny raz bawiłem się świetnie to chyba mówi samo za siebie.

Co do RUSH2 to faktycznie prosi się o kontynuację właśnie o rywalizacji Senny z Prostem.

elis_83

A potem RUSH3 z Schumacherem i Hakkinenem:)

ocenił(a) film na 9
fnr

A potym Rush 4, z samym Vettelem :)

jawok2

Z Senną i Prostem też powstał film tylko że dokumentalny pt:Senna po prostu arcydzieło,ja też jestem fanem F1 i też bym chciał żeby powstał Rush 2 z Senną i Prostem.

ocenił(a) film na 10
hunters217

To prawda film o Sennie jest bardzo dobrym dokumentem. I też ma ciekawą muzykę.

hunters217

No dobrze, dokument widziałem i podzielam wasze zdanie. Ale tu mówimy o filmie fabularnym, a nie dokumencie!

jawok2

Wiem o tym,ale poczekamy i może zobaczymy fabularny film o największej legendzie f1 czyli Ayrtonie Sennie,było by wspaniale. Narazie to musi nam wystarczyć Lauda z Huntem.

ocenił(a) film na 10
jawok2

Jestem za. Rush 2 - o Sennie :)

DIDASKALIA

Tak, tak,tak!:-), dodam, że kompletnie nie pasjonuje mnie formuła 1, z tego względu w kinie byłam raczej dlatego, że interesuje się tym mąż, ale... tam równie dobrze mogły być konie, albo cokolwiek innego co stwarzałoby możliwość rywalizacji, pasjonująca historia! Płakałam a jakże! Wzruszeń moc, walka nie tylko z przeciwnikiem ale z sobą samym, zawsze podziwiałam Nikiego i cieszę się, że mogę po tym filmie podziwiać dalej.