Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161287
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

Czy wiadomo już czy ten film będzie miał swoją premierę w Polsce? Jeśli nie, to kiedy będzie
wiadomo?

TheIceman

Dostałem wiadomość od dystrybutora filmu w Polsce. Planują premierę 25 października.

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

Tak długo mamy czekać?

Mr_Caicos

Też nie jestem z tego powodu zadowolony, ale można było się tego spodziewać: Film bez większego rozgłosu zapewne, mały budżet, brak głośnych nazwisk w obsadzie. To i tak dobrze, że tylko miesiąc.

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

Tak... faktycznie. Senna w Polsce też nie był jakoś nadmiernie "reklamowany".

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

Ale mimo wszystko znany reżyser, filmów o takiej tematyce jest bardzo mało, fani sportów samochodowych się znajdą, ja się chętnie wybiorę, 1.5 miesiąca to nie aż tak długo, gorzej by było jak by to było pół roku, a sieci już BR...

ocenił(a) film na 10
johnyss

Dzięki wielkie za odpowiedź.

ocenił(a) film na 10
TheIceman

Jestem ciekaw opinii Nikki Laudy lub innych osobistości z F1 nt. tego filmu.

ocenił(a) film na 9
TheIceman

Kimi Raikkonen przyznał, że z niecierpliwością czeka na film.
Co do opinii filmowych pierwowzorów również chętnie poczekam, o ile cokolwiek się pojawi.

ocenił(a) film na 10
phildoon

A mógłbyś podrzucić link z Jego wypowiedzią?

ocenił(a) film na 9
TheIceman

Linka wrzucić nie mogę, bo blokuje dodanie posta. Ale tutaj masz fragment o którym mowa :
Q: You are a big James Hunt Fan. Are you going to watch the new movie about him and Niki Lauda?
KR: ”Yes, I will. In these times, Formula One was just pure racing. Motorsport how it should be. Not so much talking about it. I like that.”
A resztę możesz znaleźć na stronie Kimi Raikkonen Space i poszukać wywiadu dla SportBild, jak interesujesz się F1 to jest tam sporo ciekawostek - o Vettelu, Lotusie, pracy w różnych zespołach, piciu z chłopakami z Guns'n'Roses :D