Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161287
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

dla każdego

ocenił(a) film na 8

Dziś widziałam i choć formuły szczerze nie znoszę, a trailery były slabe, wg mnie film był bardzo dobry :) Oczywiście nie
wiedziałam, że Niki Lauda będzie miał wypadek i, że Hunt wygra ;) Teraz siedzę i oglądam oryginalne filmiki z ich
wyścigów. Jak dla mnie to film dla kazdego (nie tylko znawóców tematu), świetnie zrobiony i trzymający w napięciu :)

ocenił(a) film na 9
Joasia

Super, że widziałaś film ponad tydzień przed premierą. Szczególnie, że oglądanie trailerów nie zepsuło Ci niespodzianki - wypadku Laudy :)

ocenił(a) film na 8
Furiatka_

wczoraj w cineworldzie był unlimited screening z tym filmem ;)
a co do trailerów, jest ich tyle rpzed każdym filmem, że jeśli jakis trailer mnie wyjatkowo nie zainteresuje to nie zwracam na niego uwagi, na ten jakoś nie zwracalam chociaz ostatnio rzeczywiście leciał często, ale bardzo się z tego cieszę ;) obejrzałam go dziś ponownie i rzeczywiście, był w nim wypadek ;)

ocenił(a) film na 8
Joasia

Cudownie Joasiu zarekomendowałaś nam ten film. A teraz zdradź nam w którym roku James Hunt umrze (użwaj spojlerów)

9

ocenił(a) film na 8
Mayhem14

chyba nie rozumiem, ale ok, o smierci Hunta jest w filmie tylko jedno zdanie - nie pamietam w którym (tak moge sprawdzić na wikipedii), na zawał serca, co zasmuciło Nikiego - to sa właściwie ostatnie słowa filmu wypowiedziane własnie przez Nikiego Laudę