Wyjście

Exit
2006
6,1 2,7 tys. ocen
6,1 10 1 2697
5,5 2 krytyków
Wyjście
powrót do forum filmu Wyjście

Zapowiadał się dobrze było niepokojąco, twarz głównego bohatera nadawała się by grał postać złego (grał dobrego)wiec ten niepokój dlatego był. Wszystko było dobrze czekałem by ten niepokój narastał i niestety po pierwszej ważniejszej akcji już było jasne że twórcy nie bardzo wiedzieli jak te akcje mają wyglądać były wykonane w iście Hollywoodzkim stylu a to już znaczyło że będzie źle. Zachowania postaci były typowe dla Hollywood więc nie bardzo naturalne a akcje mało przekonujące. Wiemy że Europa potrafi klimat zrobić ale nie w tym przypadku bo czuje że to Hollywood a nie po to włączam Szwedzki film by ten styl oglądać. Miałem wrażenie że wszystko tak na siłę było do siebie dopasowane. Film bez historii 4/10

ocenił(a) film na 7
hellhammer_mich

Oj,kolega chyba to chyba niezbyt uważnie oglądał :).

ocenił(a) film na 7
owczarnia

Dla mnie film na mocne 7/10. Początek troszkę nudnawy, ale później akcja rozkręciła się. Mads Mikkelsen to bardzo dobry aktor, polecam także inne filmy z jego udziałem 'Jabłka Adama' czy niesławny 'Pusher'. W tym filmie również wypadł bardzo dobrze, i to głównie jego zasługa że film wciąga swoją zawartością. A zakończenie jest ciekawe i w/g mnie film wcale nie jest przesycony Hollywoodzkimi motywami. To dobry szwedzki film.

king_sensi

A przestań Pan, Panie autorze tego tematu za przeproszeniem, pieprzyć głupoty.

Twarz tego złego co? Chyba nie dotrwało się do końcówki filmu nawet.

ocenił(a) film na 9
BUNCH

hehe BUNCH dobrze powiedziane:) .. a właściwie napisane;)

ocenił(a) film na 4
king_sensi

Zgadzam sie, że Mads Mikkelsen dobrym aktorem jest, ale nie macie wreażenia, że gra zawsze tak samo?

marlett_1

no, w Coco i Igor zagral zupelnie inaczej - moim zdaniem genialnie