3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

20-21 minuta: scena z Katarzyną Glinką ;)
27minuta: zdenerwowany Gwidon
28minuta: wyraz twarzy Wileckiego bezcenny

Na upartego:
Sceny końcowe od 1:22 .

Amerykanie mają VEGAS, ale na KACu znamy się my. Takim hasłem był reklamowany ten film. Po obejrzeniu mam wrażenie, że chodziło tutaj o kaca moralnego dotyczącego tego w jakim kierunku zmierza postać komediowa polskiej kinematografii.
W dodatku tytuł wprowadza potencjalnego widza w błąd, insynuując podobieństwo do amerykańskiej produkcji, która pobiła rekordy popularności: Kac Vegas.
Moim skromnym zdaniem, hasło promujące ten film powinno brzmieć:
Amerykanie mają Vegas, a my mamy kaca.

Całkiem inaczej wyobrażałem sobie ten film i nie ukrywam, że jestem nim rozczarowany.
Nie będę go nawet oceniał w skali od 1 do 10, bo takich filmów w moim mniemaniu się nie ocenia (jeśli mam dać poniżej 5/10 to szkoda zachodu, później taki film będzie tylko widniał w moim profilu - czego bym sobie nie życzył).

Przy tym filmie, "Weekend" Pazury to całkiem sympatyczna komedia o arcyciekawej fabule. Myślę, iż równie dobrze można było nakręcić W.I. o wiele mniejszym kosztem, najciekawsze sceny zmieścić w 20 minutach filmu, ewentualnie nieco przerobić scenariusz i zrobić z niego przyzwoity film krótkometrażowy.

Pozdrawiam i życzmy sobie, aby takich niewypałów w polskiej kinematografii było jak najmniej.

ocenił(a) film na 9
emjazz

uśmiałam sie do łez:):)

ocenił(a) film na 3
agilla19

Niestety pomiędzy 20 a 21 minutą to nie są wdzięki Katarzyny tylko dublerki :( A szkoda.
Aczkolwiek z drugiej strony wygląda na to, że to jedna z nielicznych aktorek która ma szacunek do siebie i jakiś kręgosłup moralny który szepcze jej "kariera nie za wszelką cenę".

ocenił(a) film na 1
xardas17

buahahahahaha to nie znaczy że ma szacunek do siebie, tylko że jeśli nie potrafi grać + nie umie zagrać rozbieranej sceny to po co przyjmuje rolę ??

LOL

taki sam przykład jak z pseudokomedią Och Karol 2 - niech dziewczyny zobaczą najpierw jak się to robiło w latach 80-tych, w pierwowzorze :)
dramat z tymi polskimi gwiazdeczkami jest...