3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

a kilku stawiajacych 1 na filmwebie, to supermądrzy goście. tak przynajmniej wynika z postów tych "mądrych". A ja bym sugerowała inne rozwiązanie. Po zwiastunach chyba dokładnie widać jaki to jest film i kto lubi niezobowiazujace komedie może sie nań wybrać, a kto lubi inne kino chyba czuje, że to nie jest to. A nie iść na film gdzie na zwiastunie widać jaki to humor i potem stawiać jedynke pisząc jeszcze, że wciąż ci sami aktorzy. To chyba nazywa się schizofrenia.

ocenił(a) film na 8
MadameSata

Zgadzam się. Ten, kto widział zwiastun i marudzi, że zmarnował pieniądze, jest trochę "niepełnosprytny". No bo, do ciężkiej cholery, przecież nikt nikogo na siłę nie wypycha do kina, nie ma też (póki co!) żadnego moralnego ani prawnego nacisku, żeby chodzić na polskie komedie. ;-)

Zapowiedzi wyraźnie wskazywały, z jakim kinem będziemy mieli do czynienia, obsada także była znana. Więc jeśli ktoś "zmarnował" dwadzieścia złotych, to - przepraszam - na własne życzenie.

Mądrze korzystajmy z wolności wyboru, a mniej będzie skrzywionych mordek w naszej smutnej Polsce.

ocenił(a) film na 7
simone_de_beauvoir

Dobrze powiedziane. Dać jej wódki :)

ocenił(a) film na 2
MadameSata

jasne, tylko dlaczego "debile" mają prawo oceniać film do których ich inteligencja i wrażliwość nie dorosła,
a tzw. koneserzy nie mogą dać jedynki?

mnie irytują głupoty pisane w dyskusjach pod arcydziełami przez "debili",
przecież też mogli przeczytać na co idą (hipotetycznie) bo przecież wiadomo, że nie czytają

ocenił(a) film na 1
MadameSata

"656 tysięcy ludzi jest debilami" - przypadkiem trafiłeś w sedno chłopcze. Śmieszne jest to obrażanie się na ludzi, którzy lubią rozrywkę wyższych lotów i mają w dupie te kretyńskie, odmóżdżające komedyjki puszczane w kretyńskich i odmóżdżających multikinach. Całe życie żresz papkę i nazywasz to relaksem i rozrywką. Takie jest dzisiejsze społeczeństwo. Ogłupione. Zero refleksji. Przyjść, nażreć się, pośmiać, spać i tak w kółko. Dziękuję.

MadameSata

A co już do kina na co chcę nie mogę iść? A nie wiedziałam czy mi się spodoba czy nie. Od tego jest 1 żeby ją wstawiać, jak film sie nie spodoba. To się nazywa rozczarowanie i tyle. Bleh.

ocenił(a) film na 1
MadameSata

Zaciekawiło mnie określenie "niezobowiazujace komedie"
Możesz to rozwinąć?
Czy to znaczy, że twórca takiej komedii nie zobowiązuje się do zapewnienia mi nawet jednego HA ;)

ocenił(a) film na 1
MadameSata

w zwiastunie ujęli najlepsze sceny z filmu. szkoda, że nie poprzestałam na tym :/