Swietny, kazdy ma swoje zdanie, cała sala sie smiala. Ale tak kazdy pisze oo jaki do d**py ale gęba się śmiała na sali. Super komedia, żeby się pośmiać.
Ile płacą za takie zakładanie jednorazowych wazelinowych kont? Można na tym trochę zarobić? Gdzie się trzeba zgłosić do takiej pracy, bo nie uwierzę że robicie to ot tak, z własnego widzimisię..
A mnie się nawet podobał, chociaż zrąbali końcówkę. A jak widać moje konto działa już od dłuższego czasu. I co?
Naprawdę trzeba mieć interes w tym żeby o takiej kaszanie napisać jakikolwiek superlatyw. To jest katastrofa dziewczyno.Rolnikowi przybijam piątkę za wpis.Ja nie zaśmiałem się ani razu.Powiem więcej jak wychodziłem z sali to było mi wstyd że moje oczy musiały to oglądać.Opanujcie się z chwaleniem byle czego bo na dobrą komedie poooooczekamy długo...A tu gra aktorska TRAGEDIA.Otłuszczony Karolak żenujący, Glinka no comment, reszta się dostosowała.Panie Frycz po co to Panu było.Muzyka 'hity z satelity' powciskane na siłę.Zdjęcia amatorskie.Powiem brutalnie...chuj nie komedia i tyle;)
Oczywiście że tak:)Tyle że ja jestem jeszcze do tej pory zażenowany że raczą publikę takimi filmami i dlatego aż tak nie pojmuję jak można się zachwycać takim czymś.Ale spoko.To moja ocena po prostu.W sumie nie dałem żadnej bo na 1 to trzeba się czymkolwiek zasłużyć;)A tu nic...
Owszem, jeden na pewno niejaka 'Zamiana'...Poważnie nawet 'Gulczas a jak myślisz' zasłużył na 1( za Rewińskiego ), a Wyjazd 0;)Ostatnia naprawdę dobra komedia to 'Testosteron' ( z polskich produkcji oczywiście )
na prawdę nie wiedziałam że nie można sie wypowiedziec na temat filmu, rozumiem ze teraz tak jest ze jak sie połowie ludzkości polskiej ten film nie podoba to juz koniec, innym tez nie moze i nikt nie ma prawa napisac swojego zdania. Zadziwiające, a oddychac to można?
Ależ można, a nawet trzeba, nikt nikomu niczego nie zabrania, czym więcej różnych opinii tym lepiej, skąd w Was tyle agresji, przecież tylko zadałem grzecznie normalne pytanie, a że Twoje konto (asiulkaa14) z daleka wygląda na świeżo założone tylko i wyłącznie po to żeby napisać pochlebną opinię o filmie "Wyjazd integracyjny" więc mnie to zaciekawiło, ponieważ nie jest to pierwszy taki przypadek "jednorazowego" konta i wydaje mi się to być całkiem opłacalny biznes..
jak dla mnie bez szalu;p spodziewałam sie czegos lepszego z racji tego, że gra tam Frycz... chociaz nie powiem, że było tragicznie ;p kilka akcji bylo w miare ;p nawet zdazylo mi sie usmiechnac;p jednak drugi raz bym nie poszla;] chyba mam uraz do polskich komedii;]
Może to dziwne ale mam ciekawsze rzeczy niz pisanie bzdurnych komentarzy po to tylko żeby się wypowiedzieć dla "żartu". Nie wiedziałam, że każdy kto zakłada konto to tylko po to zeby sobie coś napisać i mieć frajdę, nie wiem skąd od razu wywnioskowałeś że i mi o to chodzi. Rozumiem, że jak ty zakładałeś konto to juz miałes w bonusie kilku letni staż bycia na film-webie, nigdy nowy nie byłeś, tylko pozazdrościć takich możliwości.