3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Coraz mniej mi sie to podoba. następuje ostatnio dziwny "hejting" wielu rzeczy przez ludzi, którzy często ich nie widzieli. tak jakby wypluwali jakąś żółć z siebie. nie kumam tego. Nie podoba Ci się to spoko, ma prawo się nie podobać. Ale jechać jak po łysej kobyle, że syf, że dla debili, że Karolak to idiota, to dla mnie przesadyzm. A najlepiej jak w toku dyskusji wychodzi, że ten co dał "1" w ogóle filmu nie widział tylko dał tak na "zaś", albo po zwiastunie. To łapy opadają. A poza tym skala ocen ma 10 punktów i rozumiem, że jeśli daje się "1" to film nie ma żadnej fabuły, zadnego przebiegu akcji, jest źle zagrany, źle zmontowany, złą ma muzę, złe dialogi, złe wszystko. I sorry, rózne rzeczy można powiedzieć o "Wyjeździe", ale nie, że ma złe wszystko. ludzie bądźmy chocial minimalnie objektywni nawet w swoim subiektywiźmie, bo inaczej ten subiektywizm przekształca się w manierę, która nikomu już nie służy.

ocenił(a) film na 7
KenjiTokura

Czyta, czytam te opinie i oczom nie wierzę. Też byłem na tym filmie. Może nie arcudzieło, ale kilka akcji bardzo okej, a tu niektórzy plują się, że syf, że nie ma fabuły, że nic nie zrozumieli, że co to za aktorstwo. albo nie byli, albo kurcze nie jarze, dziwna akcja, naprawde.