3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Fajny

ocenił(a) film na 5

Wiadomo że tym którzy uważają sie za znawców kina film sie nie spodoba :) ale ja sie usmiałem jak głupi, moze i sa ci sami aktorzy ale forma filmu jest całkiem inna nie jest to kolejna komedia romantyczna :) nie rozumiem ludzi, to co jest komedią Polską napiszcie mi żebym zrozumiał ? Bo dla mnie najgorszy Polski film jaki ogladałem to chyba Sexmisja .

ocenił(a) film na 9
btk19

Przywaliles z ta seksmisja. Dla mnie to akurat klasyk. Ale Wyjazd jest ŚWIETNY. Odważny i bez ściemy. Bo jak wlaczam tv to idzie się pociąć z nudów. w końcu prawdziwa komedia z jajem, a nie nudne romantyczne pitu pitu, albo powtórka z m jak umarła Hanka mostowiak

ocenił(a) film na 5
Avidya

Seksmisja dla jednych klasyk dla innych durny film :)

btk19

jesteś w mniejszości raczej. Przynajmniej mam taką nadzieję. Niektórzy się uważają inni są, recenzje do gazet i portali nie piszą ci, którzy się za nich uważają. Gust jest jak dupa, każdy ma swoją, jedni brzydką drudzy piękną.

ocenił(a) film na 10
btk19

A ja z początku byłam dobrego zdania o tym filmie i powiem szczerze, ze sie nie zawiodłam. :) Bylam też na Baby sa jakieś inne ale... no po prostu spodziewałam się czegoś lepszego, mozna bylo sie zanudzic - dwoch facetow w samochodzie.. nuuuuuuuuuuuuuda. :P Wyjazd bardzo mi sie podobał, wszystko bylo przemyslane, aktorzy bezbłędni. :D

btk19

Mi się kurcze bardzo podobał, bez kompleksów był normalnie. Może kurcze "American Pie" to szczyty inteligencji, he? Ma być zwarcie i błyskotliwiście i tak było. A najlepsi są Norwedzy od czapki i "Będe brał Cię w Aucie", no i jeszcze Orzech z Topą, zaje...ista parka