3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Powiem tak: film jest kontrowersyjny i zauwazyłem, że rózni ludzie róznie go przyjmują. My z kumplem zalewalismy się do łez, a obok np. siedział pan, który może chrzaknał ze dwa razy, a tak to wielkie niezadowolenie i obrzydzenie. Wysnuwam z tego wniosek, że nie jest to film dla wszystkich. ja z racji tego, że pracuje w jednym z hotelików, który żyje z wyjazdów integracyjnych, więc znam temat od podszewki i autorzy filmu nawet w 1/10 nie pokazali tego całego bydła, które ma miejsce na wyjazdach. może dlatego tak mnie to smieszyło. natomiast przypuszczam, że jak ktoś chce oglądnąć miłe i kolorowe kino z prawidłowym zakończeniem, to może niech na "Listy do M." pójdzie. Słyszałem, że tam jest miło, bo na "wyjeździe" raczej hardcorowo

ocenił(a) film na 7
Julek_Kontestator

Może coś jest na rzeczyz tą kontrowersją, bo niektórych komentów po prostu nie jarzę. Jak można mówić, że tam nie ma fabuły, a ktos nastepny pisze, że tak było skomplikowane nie sczimał o co chodziło. No to jest ta fabuła, czy nie ma? To chyba ta kontrowersja i ludziom odpie...rdala i nie łapią w czym rzecz. Ja dałem 7/10 ale może trzeba było więcej jak czytam te komentarze

ocenił(a) film na 8
Julek_Kontestator

To w ogóle byłby dobry poczatek do dyskusji na forum filmwebu o tolerancji. Rózne sa gusta, rózne rzeczy sie ogląda. Natomiast niektórym bardzo łatwo przychodzi tekst: "To co ja oglądam to cudo i ze złota, a jak ja nie oglądam to musi być gó...no". Dla mnie to tak słabe, nierozwijajace podejście. "Wyjazd" może bardzo sie podobać, ale może najpierw trzeba parę rzeczy przeżyć, np. kilka wyjazdów i wtedy wie się, że tam nawet ktoś bardzo "ąę" kończy o świcie pod stołem.