To gówno obraża moją inteligencję.
Obraża inteligencję Polaków.
Jak można było nakręcić taki syf i jak można było zgodzić się na zagranie w tym czymś?!!
1/1!!!!
muzyka - gówno
fabuła - gówno
aktorzy....zbiera mi sie na pawia
ogólnie film to 1-2/10...
koszmar.
polskie gówno
3/10 chociaz nie wiem za co
z 2, 3 smieszne gagi,ze lekko sie usmiechnalem, a reszta dno, zenada, fatalna fabula, sztuczna gra, szczegolnie Figury, chociaz frycz Karolak nie lepsi
ten "film" to tak naprawdę promocja kompleksu hotelowego, w którym dzieje się akcja. nie wiem jak w kinie, ale w wersji na dvd przed projekcją filmu trzeba było obejrzeć reklamę tego przybytku. "film" ewidentnie powstał na prywatne zamówienie i trudno się dziwić, że wyszła taka wiocha. jak dla mnie 1/10
Po obejrzeniu żenująco głupiego ciacha nie myślałem że mnie jeszcze coś tak zaskoczy! Ten film to już KATASTROFA na całej linie słaba gra aktorska debilny scenariusz fabuła słowem wszystko na amatorskim poziomie! Było by ok gdyby nakręcili go licealiści dla jaj amatorską kamerą. Staram się znaleźć jakiś plus tego filmu i nie za bardzo potrafię. Może Kot gra minami z reklam netii i to dla mnie jest zabawne te jego oczy:) ale już nie zabawne jest że aktor którego naprawdę lubię gra w takim filmie którego poziom jest poniżej mułu rzecznego!
Rzadko daję tak niskie oceny ale jestem zmuszony ** druga * tylko za Kota.