3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny
NoclegWeWroclawiu

BZDURA, jedna z lepszych polskich komedii w ostatnim czasie. Nie wiem jakie poczucie humoru maja ludzie, ktorzy pisza takie komentarze, w smiesznych momentach cala sala kinowa placze ze smiechu. POLECAM

ocenił(a) film na 2
silver_tuchola

Jakby wejść do baru w późnych godzinach, albo na wesele i nakręcić to komórką to myślę, że efekt byłby podobny. Z czego tu się śmiać? Z wulgaryzmów, pijackiej gadki, cycków? Jak miałem 15 lat to się z tego śmiałem, ale teraz? Kupić bilet na ten film to faktycznie wyrzucić kasę w błoto.

ocenił(a) film na 10
psc79

A co jest takim razie według ciebie śmieszne jak komuś łeb coś oderwie czy jak pani Hnannna Montana czy jak jej tam nakręca film o sobie .

silver_tuchola

Primo: Nie rób "osobistych wycieczek" - ja nie komentuję sensowności Twoich ocen i Twojego "domniemanego" poczucia humoru.
Secundo: Tych "śmiesznych" momentów na "mojej" sali było z ... pięć

ocenił(a) film na 1
NoclegWeWroclawiu

Najśmieszniejszy moment to był wtedy jak.... kupowałem bilet w kasie :)))
Obsługa musiała mieć świetną polewkę.
Na moje usprawiedliwienie powiem, że takich momentów (czyt. naiwniaków) było kilku :)))))

ocenił(a) film na 10
NoclegWeWroclawiu

Wiele takich wypowiedzi czytałem :
Kolejne gówno nie warto iść , a potem pisze , że obejrzał i stracił pieniądze . Gdzie tu sens ?
Nie sugeruje akurat ty .

ocenił(a) film na 2
Kileeer

Woody Allen jest dlamnie śmieszny. monty python jest śmiesznu, a co do lżejszych filmów to np taki kac vegas, tylko że tam akurat humor był na lepszym poziomie. A co do tego czy wyjazd miał być podróbą "Kac Vegas",wystarczy zobaczyć sam początek. Kopie mają to do siebie, że są badziewne. Brak pomysłu też mówi dużo o poziomie tego filmu.

ocenił(a) film na 10
psc79

spoko

ocenił(a) film na 2
NoclegWeWroclawiu

dokładnie byłem w piątek na tym filmie i do dziś żałuje tej kasy którą wydałem na bilet :/

NoclegWeWroclawiu

Kot, Frycz, Karolak, Figura, to wystarczający zestaw zaplutych mord i obscenicznej hucpy by chętnym zbijania kasiory na tym pijackim chłamie pokazać gest kozakiewicza.