3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Wielki Wąż czyli najgorszy film „Wyjazd integracyjny”
Najgorszy film 3D „1920 Bitwa Warszawska”
Aktor: Paweł Małaszyński „Weekend”
Aktorka: Natasza Urbańska „1920 Bitwa Warszawska”
Duet na ekranie: Borys Szyc i Natasza Urbańska „1920 Bitwa Warszawska”
Reżyseria: Cezary Pazura „Weekend”
Scenariusz: Jerzy Hoffman, Jarosław Sokół „1920 Bitwa Warszawska”
Komedia, która nie śmieszy: „Weekend”
Żenująca scena: Natasza Urbańska i CKM „1920 Bitwa Warszawska”
Występ poniżej godności: Jan Frycz „Wyjazd integracyjny”
Plakat: Plakat: „Cudowne lato”

PODSUMOWANIE NAGRÓD:
„1920 Bitwa Warszawska” – 5 nagród
„Weekend” – 3 nagrody
„Wyjazd integracyjny” – 2 nagrody
„Cudowne lato” – 1 nagroda

Wg mnie Wyjazd dostał niezasłużenie główną nagrodę.
Gorsze produkcje to "Jak się pozbyć cellulitu" i "Och Karol 2".

ocenił(a) film na 4
house90

A ja dalej nie pojmuję dlaczego Małaszyński dostał nagrodę za najgorszego aktora. Przecież ten cały Weekend nie był aż taki straszny, gorszy był chociażby Och Karol 2.

house90

Wielki wąż jak najbardziej zasłużenie. Choć konkurencja była mocna.

ocenił(a) film na 5
eltoro10000

Och Karol 2 był gorszym filmem zdecydowanie, a najgorszy aktor to Adamczyk za ten właśnie film.

ocenił(a) film na 2
house90

Doskonały wybór Wielkiego Węża. Gorzej z całą resztą.

Scenariusz - Bitwa to po prostu romansidło z wojną w tle pt. Ona myśli, że on nie żyje, a on żyje i próbuje do niej wrócić. Filmy z podobnym schematem: Pearl Harbor, Bracia. Znaczie gorszy scenariusz miał Wyjazd. Fabuła: Frycz i Karolak przez cały film próbują przelecieć Glinkę. Tego chyba nawet nie trzeba komentować.
Reżyser - nie uważam Weekendu za dobry film, ale nie uważam go też za zły. On przynajmniej próbował być fajny, nawet jeśli nie do końca się to udało. Ja bym przyznał tę nagrodę gościowi od Wyjazdu. Nie dość, że film jest debilny, to jeszcze jest koszmarnie zmontowany. Chwilami nie słychać co te kolesie gadają, a od słuchania tej muzyki miałem ochotę wlać sobie do uszu rozgrzany wosk.
Występ poniżej godności - Frycz? Jak dla mnie jedynym prawdziwym zwycięzcą jest tutaj Figura. Fryczowi kazali tylko założyć sukienkę, Figura paradowała w stroju z sex shopu z biczem... Nie wiem jak ona mogła się na to zgodzić...
Aktorzy - tutaj nie będę się wykłócał. Generalnie aktorów mamy niezłych. Problem polega tylko na tym, że grają kogo popadnie i w czym popadnie. No i nieraz mają źle napisane role, więc tutaj bym gnoił tylko scenarzystów.
Nieśmieszna komedia - jak już mówiłem, nie uważam Weekendu za zły film. Ale tutaj mają rację, film rzeczywiście jest mało śmieszny.
Plakat - na wstępie powiem, że obecność tej kategorii cieszy mnie najbardziej. Szkoda, że Ciacho nie wyszło w tym roku, bo by na pewno wygrało w tej kategorii. Jak dla mnie powinien się tu znaleźć Weekend. Nienawidzę plakatów pt. Stoją se kolesie na białym tle i to wszystko.

Ogółem nieźle wyszło, chociaż forma ogłoszenia wyników troche wiochowata.

ocenił(a) film na 5
moooras

Jeszcze nam daleko do Złotych Malin :)