3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

ale 7 to już bym dała. fajnie sportretowane środowiski korporacyjne. Moja siora jest korpo więc jestem na bieżąco. A poza tym, ja nie boję sie tego słowa użyć humor monthy pythonowski, może nie tak dobry jak oryginał, ale do przeżucia. Rozmowy z narzeczoną, czy motyw z Norwegami, poezja. Z czystym sercem mogę polecić, ja w każdym bądź razie kilka razy głosno poparskałam :)

lorimada

Aha i mega boska scena z Kotem, Topą i Orzechowskim pod pokojem Figury, a zwłaszcza jej puenta. max!

ocenił(a) film na 8
lorimada

Ja bym nawet dał 8. Za nieskrępowany i bezpretensjonalny humor. Półtorej godziny śmiechawy, taka jest prawda.

ocenił(a) film na 2
NONDUALITY

bezpretensjonalny? to znaczy, że był prosty, skromny, naturalny? jak dla mnie pretensjonalny- tj. sztuczny i w złym guście. Ale może rzecz gustu.

ocenił(a) film na 7
lorimada

szczerze? to ten film był dla mnie na 8, w porównaniu do reszty nowych Polskich komedii, które są totalną porażką.

ocenił(a) film na 9
viper343

Ja piec lat w korpo:-) film jest oczywiście fantazja na temat, ale bardzo udana:-) w sumie z roboty najlepiej wspominam własnie integrację...

ocenił(a) film na 9
Chadzinikolaus

I to jedyna rzecz do której akurat tęsknię ...

ocenił(a) film na 9
Chadzinikolaus

Ja o dziwo tez. Chociaż jako abstynentka zawsze najwiecej z tych wyjazdów pamietalam...

ocenił(a) film na 8
Chadzinikolaus

Za dawnych dobrych czasów byłem z trzy razy na wyjeździe integracyjnym. raz było dretwo, bo nowe kierownictwo i kazdy się starał dobrze wypaśc, ale dwa razy podobnie jak na filmie plus wspólna kapiel na golasa w stawiku nieopodal hehe

ocenił(a) film na 9
SikorAlex

Najlepsza jest faza, w której człowiekowi już nie zależy żeby dobrze wypaść. Czasem zalowalam ze nie mam w ręku kamery, bo miałam cholerna chęć upamiętnić ekscesy co bardziej zasadniczych biurowych kilerow. Oj, po alkoholu słoma z butów wylazi... Dobrze to scerarzysta w jednym z dialogów ujął :-)

ocenił(a) film na 9
Avidya

Bieganie w babskich kiecach to nic. U mnie wysoko postawiony prezio zapragnal by jego "poddani" oglądali go, jak go Bozia stworzyła!

ocenił(a) film na 9
Chadzinikolaus

Myślę, że jakby każdy opisał swoje historie z wyjazdów to by było na sequel, a nawet prequel :)

ocenił(a) film na 9
lorimada

Podpisuję się pod tym

ocenił(a) film na 9
lorimada

Hehe dokładnie. Norwedzy rządzą

ocenił(a) film na 9
latowzimie

Chyba Norwegowie??

ocenił(a) film na 6
lorimada

Całkiem niezły film. Na tle innych polskich produkcji wygląda całkiem nieźle. jest kilka śmiesznych scen. Wielkie kino to nie jest ale da się obejrzeć. plus za Figure.