3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Pewnie zaraz spadnie na mnie grad, ale nie rozumiem dużej cześci ludzi, którzy tu się wypowiadają. "Wyjazd Integracyjny" był filmem tak nachalnie reklamowanym, że chyba każdy widział zwiastuny. Zwiastuny mówia o tym filmie wszystko. Jaki humor, jakie żarty itd. I ktoś teraz idzie i mówi: "Co za kiepski film. Frycz latał w sukience", no to ja naprawdę nie rozumiem. Albo ktos filmu nie widział i tak sobie coś chce napisać, albo o co chodzi? Może ktoś kto ogladał zwiastuny i nie podoba mu sie humor w tym filmie wyjasni mi to. Czego się spodziewał, bo dla mnie to jakaś lipa takie wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
SikorAlex

Przeczytałem jeszcze parę wypowiedzi i musze się jednakl załamać psychicznie: To nie "baby sa jakieś inne" to LUDZIE SĄ JACYŚ DZIWNI.

ocenił(a) film na 8
SikorAlex

Ludzie mają wielkie ego i kochają aby mówić na nich "intelektualiści".

ocenił(a) film na 10
SikorAlex

A co , to ma do rzeczy , bo nie rozumiem ?

ocenił(a) film na 8
Kileeer

To ma do rzeczy, że niektórych na przykład bawi "Wyjazd", ale jest ogólny trend, żeby jechać po tym filmie i że jest on dla głupków (vide recenzje) no więc jadą. Jedna znajoma siedziała dwa rzedy pode mną i rzała jak koń, a po seansie mówi, że taki ten humor jakiś prostacki i oczywiscie dodaje, że ona bawiła się średnio.

ocenił(a) film na 9
SikorAlex

Coś w tym jest