3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Nie bądźmy tacy nadęci. Nie udawajmy, że śmieszy nas tylko "inteligiętny" "Rejs". Może już
nie mamy poczucia humoru, może ciężko się przyznać do tego, że "takie tanie, polskie
gówno" przypadło nam do gustu.

"Wyjazd integracyjny" to całkiem niezła komedia w polskim stylu, obsada ciekawa (choć w
każdym filmie ta sama...), można się pośmiać, bo mamy tu i humor postaci, i sytuacyjny, i
słowny...

Nie wiem, dlaczego ludzie sarkają na ten film. Podczas seansu miałam wrażenie, że
wszyscy (łącznie z moją skromną osobą) bawili się dobrze. Jeśli ktoś chce bardziej
wyrafinowanego humoru, może zawsze pójść do teatru na Moliera. Jasne, że trzeba się
odchamiać, ale po ciężkim i intelektualnie wycieńczającym tygodniu miło popatrzeć na
ekran, gdzie wszyscy piją, biegają na golasa i mają dobre obyczaje gdzieś między
pośladkami.

ocenił(a) film na 1
simone_de_beauvoir

Szczerze? "Rejsu" (jeszcze) nie widziałem, głupawe komedie bez najmniejszego zacięcia filozoficznego po prostu uwielbiam (trylogia Scary Movie to wg mnie ideał), a mimo to na "Wyjeździe..." zwyczajnie się męczyłem. Nie aspiruję do bycia wyrocznią, ale muszę przyznać, że po raz pierwszy pożałowałem pieniędzy wydanych na bilet.

ocenił(a) film na 3
simone_de_beauvoir

Szczerze? O ile pamiętam to zaśmiałem się raz a kilka razy uśmiechnąłem. A w opisie było napisane, że komedia... Trochę więcej się wymaga od tego gatunku według mnie.
Generalnie powinienem zmienić ocenę z 4 na 2, ponieważ myślałem, że chociaż piersi Glinki są prawdziwe. Ale nic z tego, to zwykła dublerka była : ) Generalnie te 20zł można przeznaczyć dużo lepiej, np na butelkę wina i z dziewczyną obejrzeć jakiś film w domu niż wywalać tak kasę w błoto. Ale to tylko moja opinia...