3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

ja dałam 9 za śmiech który sie w niedzielny wieczór ze mnie wyrwał w kinie. Nie szukam w tym filmie podtekstów, natomiast kocham taka abstrakcyjną paranoję jaka gościła w kilku scenach. Poza tym świetne aktorstwo i to nie tylko w pierwszoplanowych rolach, ale nawet w tych malutkich. Super, że tacy aktorzy jak Zbrojewicz, Gonera, Dracz czy Buczkowski zgodzili się zagrać tak małe kawałki. Kto szuka wielkiej psychologii niech nie zawraca sobie gitary, ale na lekkie wyjście do kina ze znajomymi to jest extra rozwiązanie

ocenił(a) film na 7
MadameSata

Paranoja to dobre okreslenie. Oczywiście w pozytywnym sensie. Lubię tak nieszablonowe sytuacje jak pojawienie się Norwegów, czy nagła metamorfozę Pani Jadzi ale mam też wrażenie, że to film nie dla dzieci. Nie dlatego, że sa gołe piersi, tylko, że trzeba w życiu troche "pochasać" aby pewne sytuacje śmieszyły. Inaczej można nie "zaskoczyć".

Kiczbejb

"Fantastycznie"... :( Uwielbiam takie sztuczne komentarze. Brawo dla klakierów. Kiczbejb - konto założone tylko po to, aby napisac ten komentarz. MadameSata podobnie. Czy naprawdę uważacie nas za takich debili, które nie potrafią odróżnić uczciwych komentarzy od chamskiej klaki? I jeszcze ten tekst - "zasłużył na 7, ale dałam mu 9". Hahahahah! Nic dziwnego, że ten film ma tak niezasłużenie wysoką notę. Kupiłam dzisiaj Film (czasopismo), w którym 12 gniewnych ludzi oceniło to cudowne dzieło na 1,14. Tak kiepskiej noty chyba jeszcze tam nie widziałam.

ocenił(a) film na 7
agar71

Słuchaj to, że tobie się nie podoba, bądź 12 gniewnym, albo 17 sprawiedliwym, bądź 36 upierdliwym to nie powód, abys się do mnie personalnie przy...czepiał. Gusta, jak to ktos powiedział, są jak dupa. Każdy ma swoją.

agar71

Kurde. Wyszedł już nowy "Film". Dzięki za przypomnienie xD