3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

..od czasów Wyjazdu integracyjnego. Nie przypominam sobie tak słabego polskiego filmu.
Mimo niezłej obsady film to totalna klapa. Można zaśmiać się z trzy razy, ale generalnie to
nie jest komedia. Niech wrócą polskie filmy z lat 80-90, bo ta masówka, którą się teraz robi,
to straszny chłam. Nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa o tym filmie. Muzyka
dorównywała słabym zdjęciom, a scenariusz był żadny. To wygląda tak, jakby się ustawili w
hotelu, na prawdziwym kacu i nie chciało im się za dużo myśleć i stworzyli takiego gniota

ocenił(a) film na 9
archates

Spodziewales się długich ujęć i nieruchomej kamery? Tu akurat forma idealnie wspolgrala z treścią, chyba miało być to wszystko w klimacie ogólnej degrengolady. I udało się swietnie. Nie żebym chciała kogoś przekonywać- racja jest jak d-upa- każdy ma swoją :-)))

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 6
archates

Jeśli weźmiemy "Weekend" Pazury jako punkt odniesienia to "Wyjazd integracyjny" urasta w moich oczach do wybitnego dzieła polskiej kinematografii. Przynajmniej nie oglądałem tego z narastającym zażenowaniem, a zdarzyło się też kilka dobrych momentów. Generalnie temat na film dobry, z wykonaniem jak to zwykle bywa już gorzej. Szkoda. Ale na pewno nie zakopałbym "Wyjazdu integracyjnego" w mule, dla mnie dryfuje lekko ponad dnem w którym pogrzebanych jest już cała gromadka dużo gorszych polskich komedii.

ocenił(a) film na 1
kraxter

W "Weekendzie" Pazury było chociaż kilka momentów, w których można było się pośmiać, a w tym filmie niestety nie za bardzo mogłem się uśmiechnąć chociaż na chwilę. Temat ciężki do spieprzenia, a jednak udało się Przemysławowi Angermanowi.

ocenił(a) film na 9
archates

pograzasz się chwaląc ciacho, serio, albo mamy totalnie odmienne poczucie smaku, albo w kinie interesują cię żarty fekalne (vide- grota nestel!) albo robisz tu czarny PR za pieniadze. Niestety...
W Ciachu na plus w epizodycznej roli błysnął tylko Mecwaldowski. W wyjeździe jest zgoła inaczej, fabuła jest i to bardzo sensowna, dodatkowo okraszona świetnym aktorstwem!

ocenił(a) film na 1
arunaczala

Ale kto chwali Ciacho? Nie rozumiem Twojego posta, bo jest bez sensu i nie odnosi się do niczego. Nie widziałem ciacha i nie chce widzieć, a Ty oglądaj sobie te ścierwa jak chcesz.

ocenił(a) film na 1
archates

No nie mówcie że jest gorszy niż CIACHO...