3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

W każdym polskim filmie a szczególnie komediach ciągle przemiał tych samych aktorzyn. Już po samej reklamie i zapoznaniu się z obsadą mówię NIE! Ja nie wydam własnych pieniędzy żeby wykarmić ich gęby. Polacy potrzebują świeżych aktorów, dać szansę innym a nie wałkować w kółko to samo. I co gorsza znowu gniotowata polska komedia!! masakra:/

ocenił(a) film na 5
kafi44

Zaraz, zaraz. Filmu nie widziałeś, a oceniasz tylko na podstawie obsady? Właśnie wróciłem z seansu i przyznam, że jest to całkiem dobry film. Oczywiście jakiejś rewelacji się nie spodziewałem, ale gniot to też na pewno nie jest. W każdym razie sala w kinie pełna i nie było minuty, żeby nie wybuchała śmiechem :)

kafi44

Zgadzam się z tym, że w komediach występują wciąż Ci sami aktorzy. Nie ma już innych aktorów w Polsce? Karolaka zaczynam już mieć powoli dosyć. Kota szanuję za inne role, ale mógłby nie brać wszystkiego, co się nawinie. No chyba co roku pojawiają się młodzi aktorzy, którzy mają talent i także mogą grać? Mówię tylko o angażu tych samych aktorów do każdego możliwego filmu komediowego. Filmu nie oglądałam i sądząc po recenzjach do kina się raczej nie wybiorę. Może obejrzę kiedyś, przy okazji, w innej formie. Możliwe, że dość szybko pojawi się w tv ;)