3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

takie jak "Głupi i głupszy", czy "Naga broń". Wyjazd może nie jest aż takim arcydziełem, ale jak na polskie warunki i komercyjne zamysły to ma kilka pojechanych akcji. lubię też jak aktorzy grają bez obciachu vide Frycz czy Figura. to jest prawdziwe aktorstwo kiedy nie boją się osmieszenia tylko na stówę wchodza w daną postać. W kategorii komedia daje 8/10 i życzyłbym sobie wiecej tak odjechanych obrazów w naszym pieknym kraju.

nipiesniwydra

podpisuję się zarówno pod tym co lubisz, jak i pod zdaniem na temat "wyjazdu". jest to abstrakcyjna jazda bez trzymanki, która niektórych jednakowoż przeraza. Moja ciotka, która poszła z wujem wymiekła totalnie i wujo dostał opie..rdol za taki film. A radziłem mu, żeby zabrał ciocię na "Listy do m." :)

ocenił(a) film na 9
nipiesniwydra

Kocham takie jazdy jak "Głupi i głupszy" i "Wyjazd..." tez pokochałam, właśnie za 1000 twarzy w jednej Tomka Kota i pokerfejsa Jana Frycza, gre sytuacyjną, nieco idiotyczne poczucie humoru i totalna rozpierduchę której nie powstydziłby się nawet Johnny English. A do tego jak ktos jeździ na korpo wyjazdy, no to wszystko staje się jasne :)