Zan1000, Aria2005, AirLord - puste profile, oceniony tylko "Wyjazd Integracyjny", ewentualnie
kilkanaście znanych filmów, dziwnym trafem wszystkie wczoraj...
Jak się można zatrudnić jako forumowy zaganiacz i ile płacą?
Film całkiem niezły. Całkiem zgadzam się z Zan1000. Poszedłem do kina z nastawieniem na obejrzenie głupiej komedii i się nie zawiodłem. Nie doszukiwałem się w nim jakiś ambitnych tekstów. Jak dla mnie mocna 6/10. Pewnie zaraz ktoś napisze że skoro oceniłem tylko kilka filmów to jestem następnym zaganiaczem:) Żenada Pozdrawiam wszystkich wielkich krytyków sztuki filmowej
Niezbyt zgadzasz się więc z Zen1000, bo on uznał, że to film dla inteligentnych, a nie głupia komedia :)
Właśnie też zauważyłem, wysyp nowych profili zachwalających film, aktorów itp. Czyżby producent bał się, że przez niepochlebne recenzje ludzie nie pójdą na kolejnego polskiego gniota ? Może trzeba zgłosić administracji takie coś, bo to wypacza filozofię takiego serwisu
Jesli o mnie chodzi,to jak dobrze się przyjrzysz to profil powstał ponad rok temu, natomiast nawet gdyby powstał wczoraj cóz to niby znaczy? Ano tyle, że mi się film podobał, własnie go obejrzałem, widzę zupełnie inne zdanie na temat tego filmu i zabieram głos. Tyle. Równie dobrze można spytać w drugą stronę. Dość dużo profili negujących ten film to świeżo założone profile. Czyżby ludzie opłaceni przez konkurencja? Nie zadaje tego pytania oczywiscie na poważnie, tylko daję tzw. kontrprzykład. Pozdrawiam.
blender3
Jak dla mnie obecnie główną filozofią tego serwisu to zarobić, wnioskuje to po próbie zaimplementowania gier w serwisie o filmach(wtf) albo nadaniu odznaki 'filmweb poleca' takiemu filmowi jak 'Jeż jeży' byle tylko film zarobił...tak to niestety widzę ostatnio :/