3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Spodziewałam się świetnej polskiej komedii przy której można się dużo pośmiać - a wydałam tylko pieniądze w błoto, film potwornie nudny ; w kinie wynudziłam się za wszystkie czasy, kompletnie nie zrozumiałam o czym jest ten film a nawet jakby mi proponowali ponownie się wybrać nie zgodziłabym się za nic w życiu.
Nie polecam.

ocenił(a) film na 4
Kwiatuszek8999

Dokladnie.. slabo bardzo

ocenił(a) film na 8
Kwiatuszek8999

Jeżeli nie zrozumiałaś kompletnie o czym ten film to dziewczyno słabo z Toba jest. Weź sobie jakiś plusss activ kup czy coś

SikorAlex

Właśnie zastanawiam się czy warto pójść. Film jest jakby próbą naśladowania KAC VEGAS - amerykańskiej produkcji?:)
Jestem bardzo sceptycznie nastawiona do POLSKIEJ PRODUKCJI jako że wszystkie te nowe komedie romantyczne, komedie kojarzą mi się z:
- tymi samymi aktorami
- tą samą ścieżką dźwiękową (identycznie brzmiącą)
- z identycznymi wątkami, lub naśladującymi amerykańskie produkcje, jak na LISTY DO M --> LOVE ACTUALLY

.. ale chyba powstrzymam się przed zobaczeniem tego w kinie.
Po BABY SĄ JAKIEŚ INNE - gdzie ciekawe były tylko zapowiedzi mówię NIE polskiej produkcji.
Klasyki są warte.Ale to co obecnie - nie wydam raczej złotówki na bilet do kina. Za darmo też nie dam się zaciągnąć.

Chętnie poczytam inne opinie :)

ocenił(a) film na 2
Friese

Pomijając Salę Samobójców, wszystkie polskie filmy były poniżej poziomu jaki bym oczekiwał wydając pieniądze. Dlatego zgadzam się z Tobą i mówię NIe polskim produkcjom. Wyjazd Integracyjny sobie daruj 2/10 w porywach.

ocenił(a) film na 9
Friese

To tylko reklama, film jest w pełni oryginalny, żadnej zrzynki z kac vegas, wiecwarto. Bliżej wyjazdowi do misia jeśli chodzi o typ humoru