3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

bardzo dobry film

użytkownik usunięty

Świetnie przerysowane spotkania integracyjne polskich "korporacji", rewelacyjna gra
aktorów, dawno się już tak nie uśmiałem.
Krytyka filmu wywodzi się pewnie z nieznajomości tematu, który tutaj jest pokazany
naprawdę kontrastowo.
Polecam wszystkim, którzy chociaż raz w życiu przeżyli wyjazd integracyjny w swojej firmie,
reszta niech żałuje że nie rozumie :)

ocenił(a) film na 7

Ja myślę, że dodatkowo jest nieprzyjemnie zobaczyć na trzeźwo wizje lokalna z weekendu z firmą, bo chcielibysmy miec o sobie dobre mniemanie :) To mi przypomina "wesele" tylko tam było deko na poważniej. A tutaj klimat popsuła mi trefna muzyczka, chociaż może własnie taka powinna być, z lekka buracka. na takich wyjazdach raczej sie nie słucha Beethovena :)

użytkownik usunięty
Kiczbejb

Szczególnie kiedy uczestnikom integracji urywają się filmy, wtedy też nie ma się co dziwić gustom muzycznym i zaprzeczeniom po fakcie. :) Wesele "niestety" do teraz jest jak najbardziej aktualne, a muzyka jest taka sama jak uzewnętrznianie zawodowych emocji ;)

ocenił(a) film na 10

Dobrrry! Niedawno obejrzalem też Big Love, który też jest zwyczajnie dobrym filmem. Nie rozumiem krytyków. Nie sa chyba stworzeni do kontaktu z filmami dla ludzi, tylko z wydumanymi historiami o niczym.

ocenił(a) film na 8

Tak jest na wyjazdach. Po prostu. Nie ma się co obruszać. A poza tym to jest jajo i ma być jajo, a nie superpoważka.

ocenił(a) film na 8
sajmon_z_gwadelupy

Właśnie wróciłem z wyjazdu. Prawdziwego. Było znacznie ostrzej... znacznie.