smialem sie praktycznie co chwile, bardzo dobra komedia, jak ktos ma poczucie humoru to
polecam:)
10 razy lepszy od weekendu, czy los numeros, a na pewno 100 razy lepszy od ciacha...
no widzę że same arcydzieła filmowe oglądasz. Jak dla mnie to nieporozumienie jest marną próbką imitacji "Kac Vegas" i nijak nie wychodzi mu bycie zabawnym. Dno. Gdyby Polacy przestali robić komedie i romanse to na prawdę naszą kinematografię w ostatnich latach można byłoby uznać za udaną {Wykręt, Lincz, Kołysanka, W Ciemności etc...}. Niestety taki syf psuje postrzeganie rodzimych produkcji
kwestia gustu, "Kac Vegas" jak dla mnie moze i byl podobnie smieszny, ale juz np. "Kac Vegas 2" to wlasnie wymuszone zarty na sile. Ja np. lubie ogladac prawie wszystkie polskie filmy dlatego mam do nich lepsze nastawienie i choc komedie w ostatnich latach takie jak wymienilem wyzej, weekend, los numeros i ciacho, na ktore szkoda marnowac czasu psuja rynek, to czasami znajdzie sie jeden smieszny taki jak wyjazd integracyjny, tym bardziej jak ktos byl na podobnym takim wyjezdzie na zywo i przezyl podobne sytuacje:). Zgodze sie natomiast z tym, ze wiekszosc polskich niekomedii, te co wymieniles Wymyk, Kolysanka...jest bardzo dobra
P.S. Wykręt? Chyba miales na mysli Wymyk?:)
Tak. Chodziło mi o Wymyk :) Dzięki za poprawienie :) BTW: Polskie nowe filmy takie jak Uwikłanie {2011} i Czarny Czwartek Janek Wiśniewski Padł (2011) też bardzo przypadły mi do gustu :)
I zgodzę się z tym, że jak się było na tego typu wyjeździe to można odebrać film lepiej :) Mimo wszystko mnie nie ruszył {byłem na kilku wyjazdach i też się działo ale tu wg mnie nic nie trzyma się kupy}. Pozdrawiam