3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

nawet Karolak przeprosil fanow za wystapienie w takim filmie ^^

ocenił(a) film na 8
Shinichi

To akurat jest żenujące kiedy aktor grający w danym filmie ciska na niego obelgami. Chyba miał w ręku scenariusz i przypuszczam, że scenariusz ten nie dotyczył filmu w stylu Bergmana. Dla mnie Karolak jest niewiarygodny, zawsze wszyscy inni źle wszystko zrobili, a on jeden próbował ratować honor. Tak sie już tłumaczył przy "Ciachu" i przy "Śniadaniu do łózka". A potem idzie i występuje w Kac Wawa i za chwile też będzie opowiadał jaki on tam był super tylko, że to super wycieli przemontowali i dlatego tak wyszło. Biedny Karolek, to niech nie gra :)

ocenił(a) film na 4
Shinichi

Akurat karolak tylko do takich gniotów się nadaje.

ocenił(a) film na 1
Shinichi

I bardzo dobrze zrobił. Moim zdaniem powinien przepraszać i kajać się jeszcze bardzo długo. Jak on i cała reszta polskich top aktorów mogła zagrać takim czymś? Na pewno nie należy nazywać tego tworu filmem. Wydaje mi się, że na każdej kartce scenariusza (o ile faktycznie taki w ogóle był) widniało jedno słowo: improwizuj...

Shinichi

hej, nigdzie nie napisalem ze Karolak jest wybitnym aktorem, znam jego filmografie i wiem ze jego filmy nalezy omijac z daleka. Ale jeszcze nigdy nie przepaszal za te gnioty az do teraz. Chociaz mogl od razu z wyprzedzeniem przeprosic tez za Kac Wawa