3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

jestem wielkim fanem serii hangover. producenci reklamują film jako polską wersję tego
filmu, ale jakoś mam mieszane uczucia. czy wyjazd integracyjny da mi taką dawkę emocji
jak np druga część z serii? dziwi mnie trochę fakt, że hangover jest w 86% w moim guście
wg filmweb, a wyjazd 36%. coś nie halo troszkę. jeśli wybiorę się na wyjazd, chciałbym
zobaczyć komedię, w której dialogi można czytać na kilku poziomach, dzięki grom słownym,
akcję dziejącą się w kultowych miejscówkach (Vegas? Bangkok? coś co mogłoby
konkurować?), postaci sympatycznych idiotów stworzone na wzór Alana i Chowa, pokręconą
fabułę, jak ta za 80 mln $ w hangover2 i teksty, które na stałe wejdą do mojego słownika jak
"how dare you! she's a nice lady!!" czy "ain't gonna happen...". czy po takich oczekiwaniach
ma u mnie ten film szansę na 9tkę jak obie części hangover? (jedynka mnie zmiażdżyła, po
dwójce oczekiwałem więcej, po tej polskiej "kontynuacji" znów oczekuję czegoś więcej)

ocenił(a) film na 5
Blacha86

Powiem Ci tak. Pomysł jest ok ale polacy spieprzy*i. Akcja idzie za szybko czasem nie potrzebna muzyka i te przespieszoe kadry. Jesli szukasz czegos polskiego ka vegas to potraktuj to jako werje krótkometrażową tego. Wszystko tam sie dzieje za szybko ale idzie sie posmiac :P

ocenił(a) film na 2
Eastwood_filmweb

no jest to jakaś sugestia, dzięki:) ale widzę, że Ty sporo filmów oceniłeś podobnie jak ja, zarówno komedii (American Pie, Hangover, nic śmiesznego), jak i innych (Rocky Balboa, The Expendables), a wyjazdowi dałeś 1:) więc raczej spodziewam się że chyba zrobiłbym podobnie...

Blacha86

Jesli liczysz na "Kac Vegas" to pewnie się zawiedziesz. nawet widziałam gdzieś w necie wywiad z Kotem, że on sam się zdziwił, że tak ten film reklamują. Ewentualnie z "Kac Vegas" ma wspólne picie wódki i imprezowanie, ale raczej w polskim stylu. Natomiast śmieszny to jest. Jest szybki i człowiek się nie nudzi. No ale to już zależy od poczucia humoru. najlepiej obejrzyj sobie zwiastuny. jak Cię zwiastuny podkrecą no to idź, a jak zwiastuny Cię osłabiają to w kinie nagle nie doznasz turbojeb..cia szczęściem.

ocenił(a) film na 2
lorimada

no widziałem te trailery... dam sobie spokój jednak

ocenił(a) film na 5
Blacha86

Blacha, to może znasz jakieś podobne filmy do "Kac Vegas" ?

ocenił(a) film na 2
Eastwood_filmweb

polskich nie, a z zagranicznych... zaraz pomyślę, na pewno odradzam Hot tub time machine, mimo iż uwielbiam klimat lat 80's to to jest szmira (a też był rekalmowany jako mocniejszy niż kac vegas), Bridesmaids nie widziałem, ale mój kumpel zachwalał ten film (a kac vegas 2 dał 1/10, więc może być słaby), Hall Pass można zobaczyć ale kac vegas nie dogoni (faceci po 40tce dostają od żon przepustkę od małżeństwa na tydzień i chcą dobrze się zabawić, skojarzyło mi się trochę z klimatem wieczoru kawalerskiego, to wpisałem), może jeszcze College (Studenci) i Old school. to chyba tyle co mi się kojarzy.

ocenił(a) film na 5
Blacha86

DZiękuje bardzo ,a już w sierpniu Niezniszczalni 2 :)

ocenił(a) film na 2
Eastwood_filmweb

też czekam:)

ocenił(a) film na 5
Blacha86

A trawisz westerny ?

ocenił(a) film na 2
Eastwood_filmweb

hmmm... zależy. stare tak średnio, a nowych strasznie mało. nie za dużo widziałem. a co masz na myśli? cowboys and aliens?;p

ocenił(a) film na 5
Blacha86

Nie no bez przedasy ;P niewiem pancerna skrzynia albo za kilka dolarów więcej ?

ocenił(a) film na 2
Eastwood_filmweb

to mam do nadrobienia chyba, ostatnio widziałem true grit, wcześniej remake pociąg do yumy i The Quick and the dead. bo jonah hex i wild wild west nie liczę;)

ocenił(a) film na 5
Blacha86

Ale jeśli masz czas to polecam Ci z całego serca dolarowo trylogie tak na początek ;)

ocenił(a) film na 5
Eastwood_filmweb

Ale osobiśie nie lubie żadnych z wymienionych przez Ciebie ;) No może prawdziwe męstwo :P