Dlaczego tak jest?! Nawet temat na komedię niezły, taki "alkoholowy" klimat wydawałoby się powinien być śmieszny! Nie widziałam tego "dzieła" i pewnie nigdy nie zobaczę, ale nie mogę zrozumieć dlaczego każdy nowy film polski po kilku dniach od premiery okazuje się KOLEJNYM niewypałem, ech...
"Nie widziałam i pewnie nie zobaczę, ale nie mogę zrozumieć dlaczego to kicha". A widziałaś może co napisałaś i może rozumiesz dlaczego jest to niewypał czy nie bardzo? Film najpierw oglądamy, potem oceniamy. Wtedy się wypowiadamy. Ahoj
Chodzi mi o powtarzającą się sytuację, że rusza wielka kampania reklamowa, wszyscy mówią o wszędzie o filmie, a po premierze zaraz średnia niziutka, same negatywne komentarze na Filmwebie itd. Przecież nie daję 1 w ciemno, Kloss. Zastanawia mnie po prostu, dlaczego tak jest z polskimi filmami. A może uważasz, że ten jest wart uwagi?
wiesz, ja bym nie uogólniał, że polskie filmy są takie, czy owakie. Nie ma tak naprawde kryteriów, które mówią czy dany film jest fajny, czy nie fajny. jedynym kryterium jest obejrzenie przez widza. Mi się cos może podobać, Tobie nie. ja akurat uwazam, że "Wyjazd" jest fajny, bo spełnia wymogi komedii, czyli można sie przy nim pośmiać. A czy dostrzeże sie coś wiecej to już każdego osobista sprawa. najlepiej obejrzec samemu i wyrobić sobie własny poglad. pozdrawiam
I należy docenić, że wydałeś werdykt po oglądnięciu, a nie przed. Ja zaś stwierdziłem, że film mi się podobał i był zabawny. I też stwierdziłem to po oglądnięciu. Konkluzja jest więc taka: ocen należy dokonywać po oglądnięciu, osobistym, żeby nie było niedomówień
dokładnie tak jak mówisz a co do filmu to wyszedłem z kina w połowie na szczęście bilety dostałem za free wiec nie było czego żałować :D
Dno! Jeszcze próba porównania(na plakatach) do Kac Vegas!Nawet próba skrojenia wątku z Kac Vegas 1 gdzie Kot podobnie jak Stu w KV ma perypetie ze swoją żoną "jendzowatą" ,taka moja uwaga. Szkoda porównywać "shitu" do sztandarowej komedii amerykańskiej.Chcieli nadrobić muzyką która na siłę próbowała zrobić klimat "wspaniałej balangi"..Jeszcze ta przykra Figura,no żenada dla mnie. 1/10...