Wymyk

2011
6,7 41 tys. ocen
6,7 10 1 40703
6,9 22 krytyków
Wymyk
powrót do forum filmu Wymyk
ocenił(a) film na 8
MacGregor82

Ostatnio w Warszawie był wyświetlany 10 stycznia w ramach przeglądu filmów do nagrody Orły - w kinie Luna. Niestety, w przypadku dobrych filmów - trzeba ich szukać po takich okazjach i w dziwnych miejscach. Przegląd polskich filmów nadal trwa - do 30.01 w Lunie.

potasznia

w ten weekend był w maratonie filmowym w Multikinie, można poszukać jeszcze w repertuarze kin studyjnych.

ocenił(a) film na 8
MacGregor82

Ja przegapiłem niestety. Leciał u mnie w kinie w mieście, tylko jeden seans był 19 stycznia o 20-stej... plakat zobaczyłem 19 stycznia o 20:45 -.-'

ocenił(a) film na 5
lostek815

Ja na ten film jednak nie pójdę choć będzie u mnie w mieście. Ma słabą recenzję na tym portalu. Wybieram jednak Różę.

ocenił(a) film na 8
MacGregor82

Co masz na myśli mówiąc, że ma słabą recenzję? Ocena 7,2 to świetna ocena średnia, nie patrz na to co ludzie piszą w recenzjach czy na forum. Samemu zobacz film, a nie sugeruj się innymi.

ocenił(a) film na 5
lostek815

W sumie masz rację ocenę ma wysoką. Więckiewicz gra ostatnio prawe wszędzie. Ale jak czytam, że film jest niekompletny, niezrozumiały i nudny to odechciewa mi się. Dziewczyna z tatuażem to był film na komp ale cieszyłem się, że obejrzałem go w kinie.

ocenił(a) film na 8
MacGregor82

Ale ludzie też piszą, że rewelacyjny, a Ty zwracasz uwagę tylko na te negatywne komentarze. Osobiście jeszcze nie oglądałem, ale po samym trailerze twierdzę, że nudny być nie może bo szczerze to lepszego polskiego traileru nigdy nie widziałem.

ocenił(a) film na 5
lostek815

No to Cię zaskoczę. Obejrzyj sobie trailer Sęp polskiego filmu. Wreszcie Żebrowski wraca. Taki amerykański jest. Może będzie to czyste szpanerstwo, a może coś się urodzi.