Ja czekam w kolejce żeby go obejrzeć.
Ostatnio w Warszawie był wyświetlany 10 stycznia w ramach przeglądu filmów do nagrody Orły - w kinie Luna. Niestety, w przypadku dobrych filmów - trzeba ich szukać po takich okazjach i w dziwnych miejscach. Przegląd polskich filmów nadal trwa - do 30.01 w Lunie.
w ten weekend był w maratonie filmowym w Multikinie, można poszukać jeszcze w repertuarze kin studyjnych.
Ja przegapiłem niestety. Leciał u mnie w kinie w mieście, tylko jeden seans był 19 stycznia o 20-stej... plakat zobaczyłem 19 stycznia o 20:45 -.-'
Ja na ten film jednak nie pójdę choć będzie u mnie w mieście. Ma słabą recenzję na tym portalu. Wybieram jednak Różę.
Co masz na myśli mówiąc, że ma słabą recenzję? Ocena 7,2 to świetna ocena średnia, nie patrz na to co ludzie piszą w recenzjach czy na forum. Samemu zobacz film, a nie sugeruj się innymi.
W sumie masz rację ocenę ma wysoką. Więckiewicz gra ostatnio prawe wszędzie. Ale jak czytam, że film jest niekompletny, niezrozumiały i nudny to odechciewa mi się. Dziewczyna z tatuażem to był film na komp ale cieszyłem się, że obejrzałem go w kinie.
Ale ludzie też piszą, że rewelacyjny, a Ty zwracasz uwagę tylko na te negatywne komentarze. Osobiście jeszcze nie oglądałem, ale po samym trailerze twierdzę, że nudny być nie może bo szczerze to lepszego polskiego traileru nigdy nie widziałem.