Wymyk

2011
6,7 41 tys. ocen
6,7 10 1 40703
6,9 22 krytyków
Wymyk
powrót do forum filmu Wymyk

Alfred, to typowy przykład pozoranta, udającego wielkiego gieroja, a jak przychodzi co do czego to
obsra zbroję i nic nie zrobi. Żeby patrzeć jak katują mu brata, mając na dodatek broń? Zresztą Ci
kolesie jacyś specjalnie groźnie nie wyglądali i zapewne to jedni z tych co są cwani w grupie. Gdyby
pomachał im gnatem przed nosem to by się pewnie obsrali i uciekli.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Porter_5

70% facetów? Proszę Cię, chyba gości bez jaj. Doświadczyłem parę razy sytuacji gdy stawałem w obronie znajomych czy bliskich mi osób. Nie obyło się bez urazów ale przynajmniej się odważyłem. Co prawda jestem człowiekiem trenującym sporty walki, ale Alfred miał jednak gnata. Trudno było ich nastraszyć? Wątpię, żeby któryś z nich podszedł do niego, przyłożył sobie broń do skroni i powiedział "strzelaj jak masz jaja". To nie amerykańskie kino.

ocenił(a) film na 8
sikor91

Motyw z bronią jest bardzo fajnie powiązany z postacią bohatera który był jej KOLEKCJONEREM co potwierdziła policja, a nie trzymał jej do obrony czy też pozowania lub tym bardziej zastraszania (pokazuje to motyw z dzieckiem później). Pewnie dlatego spanikował kiedy zobaczył ją na przeszukaniu po akcji. Być może w pociągu nawet o niej zapomniał.

ocenił(a) film na 8
pt76

dobra,mogli zadzwonić po stefka segala,albo cześka norisa to by ich rozdupcył,więckiewicz widocznie za cienki w uszach był