ale jeśli chcesz bez więckiewicza to kilka tytułów::
-wyjazd integracyjny
-sztos 2
-kac wawa
-pokaż kotku co masz w środku
-projekt dziecko
-och karol 2
-śluby panieńskie
-listy do m
-śniadanie do łóżka
-testosteron
ciacho
-wojna żeńsko-męska
-milion dolarów
-idealny facet dla mojej dziewcz
i wiele innych
zapewniam że po obejrzeniu tych filmów szybko wrócisz do filmów więckiewicza
no widzisz, wiec wszedzie gra Wieckiewicz ;) swoja droga nie myslalem ze ktos to wezmie na powaznie ;)
to jest straszne ,te sezony gwiazdorów...był ten drewniak Zakoscielny -polski Pitt :)) potem ten przymuł -Michalak (vel Szyc) , prymityw Karolak...teraz exploatują Więckiewicza....a kiedyś ? Pamiętacie Pazdurę wszędzie ? Linda przymuł , Zmijewski everywhere ! Jeden garnitur. Najgorszy to jest Karolak -obrzydlistwo.
Tak tylko różnica pomiedzi Więckiewiczem a wyżej wymienionymi przez Ciebie aktorami jest taka, że Więckiewicz to dobry aktor.
ale widac że coraz solidniej dobiera role, coraz rzadziej gra w takim bzdetach jak śluby panieńskie, cy inne pokroju tego, natomiast ostatnie jego role: WYMYK, W CIEMNOŚCI, WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE, RÓŻYCZKA dają perspektywy z każdym kolejnym filmem jest lepiej. A w tym roku po wizycie na oscarach i pochwałach, więckiewicz jak narazie skupia się przez 2012 wyłącznie na jednym filmie Wałęsa. Czy film będize sukcesem niewiadomo bo wajda może coś przekręcić na korzyść jednego pana, ale kreacja Więckiewicza zapowiada sie wyśmienicie.
"ale kreacja Więckiewicza zapowiada sie wyśmienicie."
No nieżle mnie ubawiłeś. Wielkie dzięki.
HRA, a co masz jakieś wątpliwości co do talentu Więckiewicza?/ kto oglądał Wszystko będzie dobrze,Różyczkę,W ciemności, Wymyk ten wie że jeżeli u kogoś z polskich aktorów na ten moment można nazwać role kreacją to tylko u więckiewicza, tym bardziej nie wiem co ciętak bawi, może wynika to niewiedzy,??
To tak krótko.
Faktycznie Więckiewicz to dobry aktor, tylko że ja juz nie mam ochoty go oglądać. Zbrzydł mi. Jest go wszędzie za dużo. Ot co.
A bawi mnie wszystko co jest związane z nowym filmem pana Wajdy. Jeśli chodzi o to niawątpliwe dzieło, to ja nijak powagi zachować nie potrafię.