Wymyk

2011
6,7 41 tys. ocen
6,7 10 1 40703
6,9 22 krytyków
Wymyk
powrót do forum filmu Wymyk

lol

użytkownik usunięty

Ja pierdziele rezyserem jest Greg Zglinski....a czemu nie George???? WAWAWIWA....a jak sie czyta jego nazwisko????????

http://pokazywarka.pl/cf72i7/

Takie trudne ?

użytkownik usunięty
brk91

Dzieki Misiu ze mi to wytlumaczyles .....

Nie ma co się czepiać facet kawał czasu mieszkał w Szwajcarii a tam jednak lepiej przedstawiać się Greg a nie Grzegorz.

tulipan

o normalne że w świecie filmu posługuje się człowiek odmianą imienia która jest prostsza. Grzesiek pracuje w Szwajcarii, Belgi, Francji- tak przede wsyztskim. Tu najprościej jest wymawiać Greg nie Grzegorz.
Zresztą co to za różnica?

użytkownik usunięty

Mnie też rozwalają te wszystkie wynalazki typu Patryk Vega albo Gaba Kulka. Żałosne podróby. Ma tak w dowodzie? Przyszedł by jeden z drugim do jakiegoś urzędu poważną sprawę załatwić, rzuciłby "pseudonimem scenicznym", to by go pani Krysia z panią Zosią śmiechem zabiły, aż by się ogonkiem jak niepyszny nakrył.

Zawsze mi się wtedy przypomina taki kawał: "Pani hrabino, to nie migrena! Panią po prostu łeb napier....!" :)

ekhem. Greg - Grzegorz , George - Jerzy! Jakby ktoś nie wiedział. Dlaczego ma przedstawiać się inaczej. W ogóle co to za wątek. Nawet jakby nazywał się Ildefong Hfdnirusejgdmpdoajoflksda powinno cię to walić. Nie masz większych problemów człowieku?? LOL

ocenił(a) film na 6
klla

albo Karl Gambolputty de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crass-Cren-Bon Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dongle-Dungle-Burstein-von-Knacker-Thrasher-Apple-B
anger-Horowitz-Ticolensic-Grander-Knotty-Spelltinkle-Grandlich-Grumblemeyer-Sp
elter-Wasser-Kurstlich-Himble-Eisenbahnwagen-Gutenabend-Bitte-einen-NĂźżrnburg
er-BratwĂźżrstel-Gespurten-mit-Weimache- Luber-Hundsfut-Gumerabe- SchĂźśnendanker-Kalbsfleisch-Mittleraucher von Hautkopft z Ulm ;)