Ale co shit? Wszystko? Chyba mi nie powiesz, że w tym filmie zdjęcia są do kitu, muzyka, aktorstwo. Film może wydać Ci się nudny, nieciekawy, bo masz do tego prawo. Na temat gustu się nie dyskutuje, ale nie powinno się oceniać filmu 1/1 tylko dlatego, że jest nudny. W życiu nie kierowałem się takimi kryteriami. Nawet jakiejś kaszance potrafię dać parę plusów (no chyba, że faktycznie już nie ma ratunku). Sądzę, że po prostu nie umiesz wyrazić siebie i tego co myślisz na temat filmu.
Durny? Dziewczynko, jak dojrzejesz do prawdziwego kina to zrozumiesz, że liczy się coś więcej niż tylko akcja filmu. Niestety, to że obejrzałaś Plac Zbawiciela i 21 gramów to jeszcze za mało, żebyś to zrozumiała.
Zgadzam się. Dałem mu 10. Jak dla mnie wspaniały. Dzieci drogie. Nauczcie się. Toż to trole tak tylko oceniają co nie widzą nic poza pokemonami, amerykańską tandetą i całą resztą.
!!! Ale po co ją tak od razu wyzywasz? Nie rozumiem Twojego zachowania , tym bardziej ,że sam w jakiś sposób świadczysz o sobie.
Najlepszym komentarzem ,jeśli nie zgadzamy się z czyjąś opinią ,jest pozostawienie tego bez komentarza.
Chill out !!!!