Film jest wart tego żeby się poświęcić i oglądać go dzsiaiaj na TVN7 do prawie 2 w nocy ?? xD
ja jestem we wlosech i ogladalam go wczoraj od 23:30 do prawie drugiej w nocy (u nas o pierwszej w ramach reklam serwis informacyjny) i stwierdzam ze bylo warto, choc pod koniec juz zmeczenie dalo o sobie znac a na sen pozostalo tylko piec godzin :(
Jezeli nie widziałes jeszcze a choć troche interesuje cie tematyka wampirów to zdecydowanie TAK. Lepszym filmem o wampirach jest moim zdaniem tylko Dracula Francisa Coppoli, który to film jest moim zdaniem wybitny ( nawet Keanu Reeves dał tam też rade rade)
Zachęcam cie też do przeczytania książek Rice bo są moim zdaniem rewelacyjne w szczególności Wywiad z wampiren, Wampir Lestat, Królowa potępionych i Panora
Ja właśnie zacząłem czytać kroniki wampirów i musze przyznac ze 1 i 2 czesc byly powalajace czyt. genialne. Teraz czytam krolowe potepionych i niestety musze powiedziec ze nie jest juz tak wciagajaca jak poprzednie:( a film oczywiście warto ogladac do 2 w nocy;] ja bede:)
Warto. Z resztą sam/a stwierdzisz to zaraz po rozpoczęciu, a wtedy minie jak z bicza aż do samego końca ;]
Własnie zaczełam ściągać ten film, bo niestye wczoraj jednak zmęczenie wzięło górę i nie wytrwałam, a co do książki to miałam własnie zamiar w najbliższej przyszlości się za nią zabrać:)
Ja też mam ten film ;] A książka naprawdę warta poświęcenia czasu. Ja aktualnie czytam 3 tom "Kronik Wampirów" (Królowa Potępionych), też jest świetny, jak dwa poprzednie.
Ja też mam film więc nie musiałam siedzieć do 2 w nocy. Co mnie bardzo cieszy ;p
A co do książek, to dopiero zaczęłam "Królową". Poprzednie bardzo mi się podobały ;]