Ta piosenka na początku to "Don't Move On" (na początku leci kawałek tej piosenki, którą śpiewała na próbie), a ta na końcu to "That Girl" (jest ubrana w ten różowy strój). Mam te piosenki. Jak coś to mogę przesłać. ;) Filmik jest świetny! :*
siemka=)...mam prośbę mogłabyś mi przesłać te piosenki z "wyznania małoletniej gwiazdy"?? mój e-mail: agus_1992_92@o2.pl Zgóry dziękuje i pozdrawiam =)=)=)
annmarie, moglabys przeslac mi te piosenki na adres olgga1994vp.pl ???
od wczoraj ich na necie szukam ;P :/
Ja też bym poprosiła o piosenki jeśli nadal aktualne moj mail gypsy@op.pl Pozdrawiam i z gory thx :*
Wysłałam już Wam te piosenki. Dołączyłam jeszcze jedną z momentu, kiedy Lola i Sam wjeżdżają rowerami do tej bogatszej dzielnicy New Jersey. Pozdrawiam! :):*
Witaj :)ja bym bardzo prosiła o te piosenki :):) i ta kiedy Lola i Sam wyjezdzają rowerami, z góry bardzo dziekuje:* ---> nadia99@vp.pl pozdrawiam :) :*
czesc :) mogła byś mi przesłać te trzy pioseneczki :> ?? moj adres e-mail: patira13@wp.pl byla bym ci bardzo wdzięczna :)
Też się dołoże do prośby o wysłanie piosenek. Mój adres to 500100900@wp.pl. Z góry dzięx. pozdro =]