to badziewie nie ma nic wspólnego z horrorem i tyel, no moze oprócz krwi :)
Ten film (nie "badziwie" - czy wy wogóle znaice inne określenia niż badziew i chłam? Bo zaczynam w to wątpić) ma dużo wspólnego z horrorem i tyle, bo tak się składa, że to horror, a ty jesteś niedorozwinięty, czy uczęszczasz do przedszkola, bo ta wypowiedź jest irytująca, i nie ze względu na to, że film ci się nie podobał, tylko z takiego powodu, że pierwszak umie napisać bardziej rozbudowaną opinię. Kontrargumentów nie podam, bo nie ma do czego, z resztą cóż tu dużo mówić, ja się produkuję, a ty znowu odpiszesz w kilku słowach, pewnie niecenzuralnych. Lipa kolego.
hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahah
rozbawiłeś mnie chłopzcyku, widze że wszystkich pouczasz , nie mam zamiaru sie rozpisywać, bo szkoda czasu na ciebie
Jak zwykle o wszystkim z wyjątkiem filmu w temacie o filmie. skoro szkoda ci czasu na mnie to napisz chociaż coś sensownego. Bo cały ten temat do zbyt sensownych nie należy.
Phil...dyskusja z tym typkiem jest bezcelowa, uwierz mi. Ten chłopczyk jest po uszy zakochany w tej tragikomedii (bo inaczej tego filmu nazwać nie można), i ciężko mu wyjaśnić że są ludzie którym się to dno nie podoba.
Rzekłem.
Ja tylko powiem, że jeżeli ktoś lubi horroro-komedie to polecam "Pełzacze" :):):):) heh Pisałem to już wcześniej ale dawno sie tak nie uśmiałem :):):):)
"i ciężko mu wyjaśnić że są ludzie którym się to dno nie podoba. Rzekłem."
Czy Ty wogóle spróbowałeś mu to wyjaśnić?? Heh czy Twoje wyjaśnienia skończyły się na bluzgach na niego..........a tak poza tym czy Ty nie umiesz zrozumieć, że ten film może się komuś podobać?? No raczej nie bo zaraz piszesz badzie i tyle...pozdro :)
ja sie zastanawialem ile dac i zdecydowalem sie na 3/10 - momentami bylo zabawnie a zdecydowanie najlepiej w filmie wypadl pies - inaczje mowiac film slabiutki (chociaz Bestia robil wrazenia)
"to badziewie nie ma nic wspólnego z horrorem "
Ciekawe, jesteś już chyba z milionową osobą która mówi że jakiś filmy (z gatunku horror) to nie horror. Widzę że większość ludzi za najważniejsze kryterium przynależności do gatunku, jakim jest horror, uważa to czy film im się podobał. Taka postawa jest poprostu bezsensu ponieważ, horror zawsze będzie horrorem, niezależnie od tego czy się podoba poszczególnym jednostkom, czy nie.
"ciężko mu wyjaśnić że są ludzie którym się to dno nie podoba. "
Tak samo jak tobiue jest ciężko wytłumaczyć że są ludzie którym HHE się podoba.
horror powinien straszyc, trzymac w napieciu - to teraz wiesz czemu ten film nie ma nic wspolnego z horrorem
A słyszałeś o czymś takim jak podgatunek?? Wyłuszcze Ci to. Horror dzieli się na kilka rodzajów m.in, ghost story, gore, slasher (te są najpopularniejsze, aczkolwiek granica pomiędzy gore i slasherem jest dość cienka), snuff movies, mondo movies (które są również uważane za podgatunek gore). Moim zdaniem przy każdym horrorze powinno się dokładnie pisać jaki jest to typ horroru, to tak jak z komediami, tam też jest napisane komedia rom., krym., obycz. itp dlaczego więc horror został tak obiektywnie potraktowany?? Tego nie wiem, lecz wiem z pewnością, że HHE to horror a Twoje zdanie "to teraz wiesz czemu ten film nie ma nic wspolnego z horrorem" świadczy tylko o Twoim braku wiedzy na temat tego gatunku.
w sumie to masz racje - powinno sie to napisac aby ludzie potem nie smiali sie z filmu ktory ogladaja
niemnie jednka wszystkie te odaminy powinny trzymac widza w napieciu a ten film tego nie robi
2/10 to ja mogę dać mordzie tego mutanta z rozlazłą głową:)
Ale całemu filmowi należy się 9/10. Głównie za świetną charakteryzacje potworów, oryginalną muzykę (zwłaszcza odgłos syreny alarmowej), odrażające zachowanie mutantów, początek i koniec (ujęcie z lornetki).
według mnie genialną sceną jest ta, w której Doug przechodzi przez pokój z łóżeczkiem, ta mała zmutowana dziewczynka mówi: Mister would you play with us? :) Natomiast największa wpadka, dzięki której odjąłem z oceny 1 pkt to scena, w której Doug pakuje w bodajże Lizarda 3 kule z Shotguna z bliskiej odległości, w tym jedną w szyję, a ten po minucie się podnosi. To było science fiction.
"ahahah biedne przemądzrzałe gimnazjalisty hahahaha"
Tak, a twoje teksty, jak ten powyżej czynią cię kimś ponad poziomem gimnazjum? Niewydaje mi się...
Mówisz do innych, a sam gadasz jak dziecko z podstawówki. Ciężko zrozumieć, że ktoś ma ARGUMENTY za, bo ty swoich do tej pory nie przedstawiłeś. W szkole nie uczyli rozprawki pisać, czy nie byłeś na tej lekcji?
Pewnie chlopczyk wlasnie wkroczyl w 'dorosle zycie' (liceum czy inna zawodowka), to sie teraz moze ponabijac z 'gowniarzy':)))
ahahah rozbrajają mnie wasze teksty hahahaha
jacy elokwentni jesteście haahahaahh, chyba nikt was nie docenił i dlatego ahhah głąby
"ahahah rozbrajają mnie wasze teksty hahahaha "
Biedne dziecko. Widzę, że jesteś nie do zreformowania.
Film jak kazdy inny film dzisiejszego kina, niczym sie nie wyroznia (bo niby na tle czego ma sie wyrozniac?) i niczym nie odstaje (...), ale .. no wlasnie jezeli ogladany byl w domu ( PC, DVD ) co by to nie bylo to faktycznie wrazenia nie robi to zadnego, jednak ogladajac to w kinie z dobrym dzwiekiem i obrazem, film moze sie spodobac niejednej osobie.
P.S
Ogladanie filmów na monitorkach jest bezcelowe :/, to co ma wystraszyc to rozsmieszy itd.itp... sami wiecie jak to jest.
heeheheh no fakt tylko ze tego kino tez nie ratuje,aj to na dvd widziałem na kinie domowym
no fagasy, szukać mi tu literóek, zeby potem to komuś wytknąc jako argument do nieznania się na filmach
Nie chodzi o literówki, tylko o poziom twoich wypowiedzi kolego, a właściwie o jego brak.
ahahhahaahahahhahahaha , no przecież nie będę sie wywodził na temat tego badziawia tak jak robisz to ty i próbujesz wszytskim wmawiać i pouczać jaki to arcydzieło , jesteś niczym Inkwizytor
phil przypominasz mi kogoś. ja moze nie jestem gimnazjalistą, ani licealistą a juz troche lat mam na karku i chyba mi podobnych rzeczy nie zarzucisz jesli stwierdze ze zachowujesz się jak rozkapryszony gówniarz ktoremu zależy tylko na irytowaniu każdego kto ma inne zdanie od ciebie. brak wiedzy na temat gatunkow filmu faktycznie aż razi a do tego niedojrzałe zachowanie, brak obiektywizmu i nieumiejętność uczesniczenia w forum. i ja nie pouczam. tym powinnibyli zajac się twoi rodzice.
hahahahahahahaah jesteś żałosnym moralizatorem, ja jestem obeiktywny
powinieneś zostać księdzem
tak, wlaśnie:]
szczerze wole byc zalosnym moralizatorem i isc na ksiedza niz pluc sie do kazdego i robic z siebie posmiewisko:]
mądry phil mądry^^
anselmo poziom twoich wypowiedzi jest żałosny, szkoda w ogóle z tobą dyskutować i zniżać się do twojego poziomu, tym bardziej że pokonasz każdego swoim doświadczeniem w byciu idiotą bo do takiego poziomu musiałbym się zniżyć żeby z tobą dyskutować
taaaak:]
i uwierze w twoja inteligencje jesli choc w jednej wypowidzi nikogo nie obrazisz:]
a poza tym ludzi... PEŁNA IGNORACJA. o czym był temat? o tym że to nie jest horror zdaje się... hmmm zupełnie sie nie zgadzam, prosze podać podstawy takiej hipotezy.
Najpierw by musiał twórca tego tematu by musiał umieć napisać zdanie złożone, a tego chyba nie potrafi (wnioskując z tych wszystkich jego nędznych prowokacji)
wróciłem dziś z ENEMEF-u i muszę przyznać, że film oceniam na 2/10. Jedynie blondynka znana z LOST wyglądała podczas opalania bardzo apetycznie a reszta to nuda i słabizna, CHOCIAŻ fani gore i tego typu filmów znajdą dla siebie parę bardzo fajnych scen... ;)
mam ci tlumaczyc jak dziecku w przedszkolu ze nie chcemy narzucac nikomu naszego zdania tylko nie mamy ubaw z twojego sposobu odpowiadania? czy zaczynasz to pojmowac?
PS =nascie lat skoczylem dawno temu wiec ani do mlodych nie naleze ani do..jak to nazwales, pedalow^^
No ale może on należy i koniecznie chce wszystkich zniżyć do własnego poziomu, zazwyczaj jestem tolerancyjny, ale z chamstwem trzeba po chamsku.
a ja zglosiłem jego posty do usuniecia i mam nadzieje ze admini fimwebu to zalatwią po ludzku. ja przestaje obserwować temat bo mnie nudzi gadanie o niczym. jak coś śmiało na priv ^^