Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Ten film jest kompletną klapą, pierwsze 15 minut ( w ktorych rodzina podrozowala i jeszcze nic sie nie dzialo) bylo wporzadku ale cala reszta wola o pomste do nieba a Panowie(Panie) widze tutaj zachwyceni filmem.Troszke nie rozumiem takich opini-nie polecam,denne kino,krew,zabijanie bez zadnego sensu z naciaganą jak twarze tych ludzi - fabula,NIE POLECAM !!

Wiesz, jeśli choć trochę interesowałbyś się horrorem, twoje zdziwienie byłoby zdecydowanie mniejsze:) a skoro uważasz że fabuła była naciagana, to wybacz, taki zarzut można postawić WSZYSTKIM filmom...choć rozumiem, że film mógł się nie podobac, nie każdy lubi to samo w końcu, choć z opiniami że film jest denny, głupi i bez sensu bede polemizował, bo tak nie jest:) Jest wiele głupszych filmow z gatunku slasher horror, a ten film to uwierz mi, perełka wśród całej masy bezwartościowego amerykańskiego gówna. Pewnie dlatego że Alexandre Aja to Francuz,a w Europie ostatnio kręci się dobre horrory ("The Descent", "Haute Tension" czy choćby też zjechany przez wszystkich równo "Creep") Pozdrawiam

użytkownik usunięty
slepy

Lubie horrory ale innego typu, taki film jak ten to jest troche komedią a nie horrorem,bo tak naprawde pozniej zaczalem sie juz smiac (tak od polowy filmu), osobiscie wole cos w stylu - amityville, the grudge, shutter, the ring, skeleton key. Nie jarają mnie takie sceny jak w tym filmie, ale o gustach sie nie dyskutuje wiec pozdro.dla mie to jest klapa:)

ocenił(a) film na 6
slepy

Creep byl niezly!! Był taki jak powinien być normalny prostu konkretny i bezpośredni horror i właśnie taki mi sie podobał HHE nie oglądałem ale wrong turn był tez całkiem znośny wiec z chęcią sobie obejrzę