Według mnie jest to zajefajny film!!Ale może ktoś wie co się stało z Brendą, BoBBym, Dougiem, Bestią i Catherine??Prosze o odpowiedź...Niewiem czy przeżyli czy też nie...Bardzo lubie te postacie i szczerze chciałabym żeby oni żyli...Więc ktoś wie czy dotarli do domu czy niestety nie...;/ Z góry dzięki!!
a skad mamy to niby wiedziec :D
ogladalam ten film i tez mi sie podobal ale o bohaterach nic nie widadomo.
2 czesc jest niestety o czym innym :D
Mnie sie wydaje ze nikt z tej rodzinki nie przezyl. Zostali sami na srodku pustyni itd a poza tym na samym koncu 1szej czesci jest pokazane ze nie wszystkie potworki zostaly wytepione (inaczej nie bylo by cz.2)Cz.2 zaczyna sie od sceny w ktorej jakas dziewczyna rodzi dziecko i to moze byc ta niby ocalona blondyna z 1szej czesci. Tak mi sie to fajnie w calosc ulozylo;) Pozdrawiam
No ja też jestem bardzo ciekawy czy oni przeżyli, ale szczerze mówiąc wg mnie jest to bardzo wątpliwe, bo nie mieli skąd oczekiwać pomocy. Na opustoszałą stację nie mieli po co wracać, jedyna droga ratunku tu udać się na tę autostradę która była niby za tymi wzgórzami, o której mówił ojciec rodziny.
właśnie skończyłem ogladać pierwszą częśc i muszę powiedzieć że jest mocna. fajnie by było gdyby ocaleli chociażby z tego względu że lubie tę blondynke bo grała w "zagubionych":P (ale to tak na marginesie:P). możliwe że jeżeli tak zaczyna się druga część to może ta dziewczyna co rodzi to własnie ona. ale szkoda...:)
Ja uważam, że dotarli do domu... Postawmy się w sytuacji Douga. Zrobił wszystko, że ocalić córeczkę, więc miał w sobie tyle złości, że nie był do zatrzymania :D a Bobby też nie był ciotą i w kasze sobie nie pozwoli dmuchać :D