Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Ten film jest "bez ducha" nie ma nic w sobie i napewno nie straszy!!!

BiF :>

ocenił(a) film na 9
Tomoos

ee, nie pitol, fajny filmik, straszny nie jest ale mozna sobie pooglądać chociażby dla pięknych scen z widokami pustyni, notabene kręconych w Maroko

ocenił(a) film na 3
Yankee

Jak bede chcial pustynie poogladac to sobie National Geographic wlącze!!!!

ocenił(a) film na 5
Tomoos

Tomashu POPIERAM !!!!!!!! 1/10 Obleśny i zły...

ocenił(a) film na 10
CiasteczkOwy_Potwor

A tak coś więcej, następny temat... pięć postów... i pięć zdań, dajcie sobie spokój z komentowaniem filmów, jeżeli nie stać was na dłuższa wypowiedź, aż sie boje pytać o argumenty (swoją drogą cóż za abstrakcyjne słówko, czyż nie ? ;))

ocenił(a) film na 1
dux

Po prostu za dużo krwi!!!To nie straszy, to obrzydza!!!

Tomoos

Prawda nic nie straszy masz racje, obejrzalem go z nudów Nie wywarł na mnie duzego wrazenia Sama KRew i Zmutowani ludzie. Najlepszy byl ten z Wodogłowiem czy nie wiem co to on mial hehe :D !! POZdrawiam

Tomoos

Prawda nic nie straszy masz racje, obejrzalem go z nudów Nie wywarł na mnie duzego wrazenia Sama KRew i Zmutowani ludzie. Najlepszy byl ten z Wodogłowiem czy nie wiem co to on mial hehe :D !! POZdrawiam

ocenił(a) film na 7
Tomoos

Bzdury gadasz. Straszny to może nie jest, ale coś tam w sobie ma. Osobiście lubię horrory, ten może nie był najlepszy, ale nie można wymagać za wiele. Krwawa jatka i tyle. Obrzydliwa? Nieeee... Ale daję 7/10. Za dobry pomysł. I za całokształt.