Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

zacznijcie ogladac filmy czesciej niz raz w miesiacu to przekonacie sie ze ten film jest godny uznania i jak na tegoroczne filmy bije wiekszosc na glowe.. charakterystyka bohaterow byla swietna, a ta siekiera wbijana w...;] ah:]

ocenił(a) film na 10
Monika_116

Miłośniczka gatnku?
Jestem tego samego zdania i nikogo nie zdziwię powtarzając, że wśród chłamu jaki zalewa dzisiaj horrorowy rynek ten film to arcydzieło. A jeszcze w tym roku piła 3 i nowa TCM. Oj, jest na co czekać...

ocenił(a) film na 10
dux

Miłośniczna nie miłośniczka bo ogolnie wole fantasy, ale umiem docenic dobry film (zwlaszcza z tym co teraz tworza ludzie). Ogladalam dzisiaj film pt. "see no evil" i moim zdaniem nie ma on co sie rownac do wzgorz, ale zawsze zobaczyc warto, niezaleznie co by to bylo. w koncu jak ktos oglada tylko urywki filmow i wypowiada sie na ich temat to jego wypowiedz nie jest juz nawet smieszna, jest zalosna.. piła 3? no to czekam;]

ocenił(a) film na 10
Monika_116

see no evil?
Widziałem, zale szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Studio lions gate wymusiło chyba na reżyserze styl kręcenia podobny do tego z piły. Pozatym film był tak reklamowany a wyszedł z tego co po najwyżej slasher średnich lotów z kilkoma momentami wartymi uwagi i te efekty komputerowe przy koncu szczególnie, za bardzo się w oczy rzucały. No, ale obejrzeć można. Założe się, że będzie miał wyższą średnią niż wzgórza, bo był lekki, łatwy i przyjemny, a ludzie tutaj chyba takie filmy właśnie najbardziej lubią. Szkoda.

ocenił(a) film na 10
dux

napewno byl lepszy niz "salvage" tego jestem pewna. a co do tego ze byl lekki, masz racje, wiekszosc ludzi nie lubi ogladac filmow w ktorych nie da sie przewidziec zakonczenia, albo trzeba troszeczke wysilic glowe i pomyslec, albo chociaz starac sie. dzisiaj zlapie sie za "forest of the damned", mam tylko ciche nadzieje;]

ocenił(a) film na 10
Monika_116

Fajnie, napisz czy wart oglądania, bo też go mam, ale narazie nie odważyłem się jeszcze po doń sięgnąć - za dużo złych opini czytałem (opini na forach o horrorach - więc coś w tym musi być).

ocenił(a) film na 10
dux

eh.. no to sie rozczarowalam, myslalam ze bedzie lepszy. ale coz, nimfy to zawsze jakas odmiana.. chociaz nie wiem czy warto go obejzec,nic specjalnego, tak naprawde nic sie tam nie dzieje, wersje tez mam nie najlepsza wiec drugi raz napewno go nie obejze. No ale zeby ocenic i tak najlepiej zobaczyc, nawet najgorszy syf

ocenił(a) film na 10
Monika_116

Dzięki za ostrzeżenie, w przypływie wolnego czasu może się wreszcie przemogę. Pozdro.