Ogolnie to film dla psychopatów, drwali i chirurgów plastycznych, nic tylko gwałt, rżnięcie siekierą i krzywe mordy... Oglądałem na procentach i było tak troche obżydliwie troche smiesznie i jak dla mnie to film typu obejżec - zapomniec, dlatego z czystym sumieniem stawiam mu 5.
Posypały się znowu odpowiedzi, szczególnie ten jeden idiota... oprócz słowa kupa nie zna chyba nic innego... Oglądałeś na procentach... dużo krwi... może tak miało być. ludzie najpierw wbierają się na film nie wiedząc co to jest a potem płacżą..
No fakt ze moze ocena troche naciągnieta ale chyba kazdy wie ze po napojach wysokoprocentowych wszystko nabiera kolorów... wiem ze postawa niegodna kinomana ale to mial byc poprostu film na impreze, nikt sie po nim niczego wielkiego nie spodziewał. Ocena 5 jest bez watpienia ocena subiektywną :) i wiem ze aby go obiektywnie ocenic musialbym obejzec jeszcze raz, a tego z pewnoscia nie uczynie bo poprostu nie mam i nie bede miał ochoty. Jezeli ktos uwaza ze ten film zasluguje góra na 3 to ja mu wierze i szanuje decyzje.
hunter to jakiś genetyczna pomyłka swych starych,założyłeś sobie łajzo konto ,żeby tylko na tym filmie ludzi pouczać ćwoku
to samo można o tobie powiedziec patafianie - zalozyles sobie konto zeby tylko jechac na ten film? a tak poza tym wspolczuje twoim rodzicom ze musieli takiego skurw.... na swiat wydac. anselmo idz lepiej podniecac sie tymi swoimi vhs-ami LOL
propnuję się wogóle do niego nie oddzywać bo już dużo ludzi próbowało ale on umie wypisywać tylko hahahaha i przekleństwa. Sensownego jeszcze nic nie nabazgrał.
Luudzie spokojnie :) Nie ma podowu do takiej ostrej sprzeczki. po pierwsze gadamy o filmie a nie o bładach rodzicielskich czy cos podobnego.
Phil nie musisz wszystkich mieszac z błotem za to ze ten film obejzeli i im sie podobał, to tylko rzecz gustu a z drugiej strony hunter12 nie wiem dlaczego az tak bardzo ten film Ci sie podobał. Czy na prawde uwazasz ze ten film jest równie dobry jak "Coś" ?? obu filmom postawiles 10.