Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Horror?

użytkownik usunięty

Prędzej powinno być "film familijny" albo komedia romantyczna, bo ja tu horroru nie widzę.
Zasnąłem po pół godzinie i nie mam zamiaru nigdy oglądać reszty. W skrócie 1/10

użytkownik usunięty

Następny, który nie obejrzał filmu do końca, a ocenia...

ocenił(a) film na 8

Pierwsze pół godziny filmu, to akurat faktycznie mogą nie wydawać Ci się horrorem. Jatka zaczyna się nieco później (a wtedy pewnie spałeś );) Po co od razu 1/10? Kiedyś może oglądniesz całego i będziesz miał zupełnie inne zdanie.

ocenił(a) film na 8
Apes85

"i nie mam zamiaru nigdy oglądać reszty. "

Boś jest głupi,normalny user obejrzy film (choćby największy gniot) do konca dopiero potem wystawi ocenę.Ty wciskasz tu ograny tekst o komedii i spaniu,jesteś ldzięcioł na którego klawiatury szkoda...

ocenił(a) film na 7
Psycho_Daddy

A ja obejżałam cały. Owszem fajny film, ale wogóle nie straszny :) Mimo wszystko akcja była dobra.

ocenił(a) film na 1

Mi również się nie podobał. Z trudem dotrwałam do końca filmu. Nie jest to horror, jedynie film wypełniony obrzydliwymi scenami które raczej odstręczą a nie przerażają. Nie polecam i również dałam 1/10

użytkownik usunięty
kariatyda393

To jest survival hororr, więc skończcie już z tymi śmiesznymi teoriami.

ocenił(a) film na 8
kariatyda393

Rozumiem że poza oceną jeden innych w skali FW nie ma?,nie można dać np 3 lub 4,od razu trzeba walic jedynkę-macie jakiś sentyment do tej oceny czy jak?

ocenił(a) film na 7

Zasnąłeś bo pewnie waliłeś w pory ze strachu, kolejny chojrak który twierdzi że niczego się nie boi a potem trzęsie jak galareta bo mądry jest tylko przy kolegach albo na internecie. Jeżeli dla ciebie śmierc człowieka w tak tragiczny sposób nie jest straszna to polecam wizytę u psychiatry, w filmie jest wiele strasznych i przerażających scen więc jak najbardziej polecam.