Prędzej powinno być "film familijny" albo komedia romantyczna, bo ja tu horroru nie widzę.
Zasnąłem po pół godzinie i nie mam zamiaru nigdy oglądać reszty. W skrócie 1/10
Pierwsze pół godziny filmu, to akurat faktycznie mogą nie wydawać Ci się horrorem. Jatka zaczyna się nieco później (a wtedy pewnie spałeś );) Po co od razu 1/10? Kiedyś może oglądniesz całego i będziesz miał zupełnie inne zdanie.
"i nie mam zamiaru nigdy oglądać reszty. "
Boś jest głupi,normalny user obejrzy film (choćby największy gniot) do konca dopiero potem wystawi ocenę.Ty wciskasz tu ograny tekst o komedii i spaniu,jesteś ldzięcioł na którego klawiatury szkoda...
A ja obejżałam cały. Owszem fajny film, ale wogóle nie straszny :) Mimo wszystko akcja była dobra.
Mi również się nie podobał. Z trudem dotrwałam do końca filmu. Nie jest to horror, jedynie film wypełniony obrzydliwymi scenami które raczej odstręczą a nie przerażają. Nie polecam i również dałam 1/10
Rozumiem że poza oceną jeden innych w skali FW nie ma?,nie można dać np 3 lub 4,od razu trzeba walic jedynkę-macie jakiś sentyment do tej oceny czy jak?
Zasnąłeś bo pewnie waliłeś w pory ze strachu, kolejny chojrak który twierdzi że niczego się nie boi a potem trzęsie jak galareta bo mądry jest tylko przy kolegach albo na internecie. Jeżeli dla ciebie śmierc człowieka w tak tragiczny sposób nie jest straszna to polecam wizytę u psychiatry, w filmie jest wiele strasznych i przerażających scen więc jak najbardziej polecam.