Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Ten film to jeden z lepszych horrorów gore, jakie oglądałem. Zaletą filmu jest niezła gra aktorów, którzy potrafią przekazać widzom swoje emocje. Podobał mi sie także sposób kręcenia niektórych scen (swietna sekwencja poszukiwania dziecka w domu w górniczym miasteczku) Film jest bardzo krwawy, sceny są na maxa realistyczne i osoby które nie gustują w gore mogą wyłączyć ten film już po chwili. Dla fanów gratka. 7/10.

ocenił(a) film na 4
wujaniek

klasyka majaca zaledwie roczek? no,no,no,a to ci dopiero.
Świetna gra aktorów? Amatorów raczej.
sceny na maxa realistyczne? niby które? Płonący tatuś czy gwałt na nieletniej?
GORE?! z której strony,czlowieku... to slahser, przeciętny,niczym nie wyróżniający się slahser... Chcesz dobrego gore? Odsyłam do wszelakich filmów o kanibalach czy nawet chociazby do ot takiej cichej produkcji "guinea pig". Bo o to wlasnie w gore chodzi. Rzeź,flaki,krew. nic dodac nic ując. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
nija_3

kolejna nic nieznaczaca wypowiedz osobki ktora malo wie albo wie tyle tylko ze wie nie wiele ale wstydzi sie do tego przyznac lub zabawia sie w konfabulacje wlasnych stwierdzen ktore w rzeczywistosci sa jej wyobraznia.jestes az niczym, moje gratulacje.

ocenił(a) film na 10
wujaniek

Oczywiscie wzgorza the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!