Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81206
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

LITOSCI!!!

ocenił(a) film na 6

Ludzie, litosci!!! Ten film ma ocene 6,49 a takie "Pewnego Razu w Meksyku" ma 6,28... Co z Wami?
Nie mowie ze film beznadziejny, ale postawilbym mu 6/10. Takie arcydziela jak filmy Rodrigueza - zwlaszcza taki - oceniacie nizej niz to?!!!

ocenił(a) film na 1
Youjusz

Ten film to jedna wielka porażka i jest beznadziejny! Wystarczy przytoczyć jeden fakt a mianowicie to, że najlepszymi aktorami w tym filmie były owczarki niemieckie... ( a na pewno najmądrzejszymi ) Strata czasu...
Nie polecam.

Arcadio

i przez takich ludzi film ma złą opinie...

ocenił(a) film na 5
Youjusz

I o co Ci chodzi? Ty dałeś 6/10, ja dałem 6/10 kolejne 1000 osób tak samo, do tego trochę osób oceniło ten film wyżej (trochę za wysoko) i mamy 6,4. Wszystko OK, nie wiem o co Ci chodzi..? A film na prawdę nie jest zły, taki właśnie na 6,4 ;-).

ocenił(a) film na 6
ira92

Ale "Pewnego Razu w Meksyku" zasluguje na 10/10, a ma 6.32. A ten film zasluguje na 6.

ocenił(a) film na 7
Youjusz

Nie wiem co to znowu za porównanie... porównanie filmu akcji do horroru.

ocenił(a) film na 6
Kamil0607

Wiekszasc horrorow - zwlaszcza takich - to filmy akcji. Maja straszyc krwia i flakami, mam racje? Jak juz to musza sie troche "lac", co nie? A filmy, gdzie sie "leja" i jest to glowna dobra (?) strona filmu, to nie wiem jak kto inny, ale ja okreslam je jako filmy akcji.

ocenił(a) film na 6
Youjusz

Ludzie... pamiętajcie że każdy inaczej ocenia. Są noty względne i bezwzględne:

Względna: ocena na tle innych filmów z gatunku (tu: slasher i faktycznie wzgórza wypadają tutaj całkiem dobrze)

Bezwzględna: ogólna ocena dla filmu jako takiego. I tutaj wszystkie slashery generalnie nie powinny przekroczyć 4/10 :D.

Ale wielbiciele gatunku którzy oglądają sporo takich filmów siłą rzeczy oceniają je notą względną, porównując jeden do drugiego bo przecie zawsze motyw i historia ta sama i nie ma się tu co dziwić :D Tak samo każdy będzie porównywał Spajdermenów Ixmenów i inne bajki do siebie.