Dla mnie najlepszy horror na przełomie ostatnich 7-8 lat, starszych nie oglądam... widziałem dużo horrorów i uważam ten film za najlepszy.
Klimat przez cały film, pare osób zdala od cywilizacji musi przetrwac na terenie mutantów bez broni , zdani tylko na siebie... coś pięknego.
Świetnie ukazana scena kiedy Carter budzi się w zamkniętym pomieszczeniu z innymi zwłokami cały w krwi, a następnie walczy z ,,mutantem''. 10/10 jest to jedyny film któremu przypisuję taką ocenę.
Podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisałeś.Film arcydzieło! Dałem mu 9, ale zaraz poprawie na 10. Świetny! Pozdro
Prawdziwy horror.Bardzoo mi się podobał, ale takie nerwy w trakcie filmu, że mi się już odechciało horrorów.
mimo wszystko Polecam !
Nie wiem jakie Wy ludzie oglądacie horrory, ale jak Wam się to podobało to naprawdę jestem zaszokowany. Rozumiem, jeszcze ocenę 6, czy 7, ale 10 to już jakaś paranoja. Moja rada, obejrzycie sobie "The Thing", albo "In the Mouth of Madness", a potem przyrównajcie to z tym filmem tutaj. Jestem ciekaw ilu z Was zmieni zdanie...