75% osób jest na NIE, a reszta na TAK. Tak więc nie wiem, powiedzcie, czy warto iść na niego do kina? Lubię horrory, ale ten film może być zupełnie tego przeciwieństwem (sądzę to po zwiastunach :)
Napewno jest to najlepszy horror, jaki będzie obecnie w polskich kinach, a w rzeczywistości jest to dobry film, ale w porównaniu do badziewia "Hostel". Nie powinieneś się nudzić ^^
Skoro, jak sam stwierdzasz, 75% osób jest na nie, to chyba masz już odpowiedź, czy iść, czy nie. Ja odradzam. Jeśli koniecznie chcesz zobaczyć, poczekaj aż będzie na DVD. Mi by było szkoda kasy na kino.
Szkoda kasy nawet na dvd.
Ten film to jakieś nieporozumienie!
Skoda czasu na takie gówno...
Ale to tylko moje zdanie.....
Nieporozumienie, żenada... dla mnie to najgorszy film jaki widziałam, naprawde:/
LOL LOL i jeszcze raz LOL. Przecież dvd będzie dwa, albo i trzy razy droższe od biletu do kina. Jak nie masz na co pójść to idz na ten film, bo pare osób widać oczekuje czegoś ponad wspaniałego tak jakby sami nie byli lepsi ;/
Owszem, forum kłamie. Jeden z anjlepszych horrorów w tym roku. Fabuła może i nienazbyt oryginalna, bo to remake, a kilka nowych rzeczy jest, poza tym spora dawka brutalności, klimat, fantastyczna muzyka, film trzyma w napięciu i można kilka razy podskoczyć, świetna charakteryzacja mutantów, dobre aktorstwo. Jak brutalność cię nie razi i lubisz slashery to idź to zobaczyć jak najszybciej.
Hmmm z oceny jaką HHE mają na filmwebie wychodzi mi że zaledwie 33% osób jest na nie więc nie wiem skąd Ci się to 75 wzieło.
Policz tematy na forum (324), policz te tematy, które są pozytywne, ale pomijając odpowiedzi, odejmij je, a wynik zamień na % :P
To wszystko, pamiętaj, że nie każdy ocenia ten film, jednak głosów oddało ponad 1500 osób więc policzyć to można na dwa sposoby.
Jeśli średnia wynosi 6,78/10 to chyba znaczy ze wiekszosc osob jest na tak, co? Trzeba byc matematycznym imbecylem zeby tego nie zauwazyc...
"Trzeba byc matematycznym imbecylem", ale pojazd :P
A może zauważyłeś, że po frekfencji oceniania się nie tylko patrzy?
Ktoś może sobie założyć 20 kont na FW i głosować 10/10, albo na 1/10, więc see...
Ale "głos ludu" przemawia inaczej :P
No to przylapales mnie...:(
Rzeczywiscie tylko 606 osob glosowalo na NIE, a te pozostale 1000 to moje i Huntera:) Starczy IP sprawdzic. Prawdziwa ocena to 1/10....pffffff.
A skad wiesz ze wszystkie KRYTYCZNE posty nie napisala jedna i ta sama osoba, ale pod 100 roznymi nickami???
Troche slabo wtedy wypada twoj 'glos ludu', czyz nie...?
No to przylapales mnie...:(
Rzeczywiscie tylko 606 osob glosowalo na NIE, a te pozostale 1000 to moje i Huntera:) Starczy IP sprawdzic. Prawdziwa ocena to 1/10....pffffff.
Moglibyśmy się tak dalej przekomarzać, ale nie ma to sensu :P
Nie rozumiem już tych userów...
pytam się czy warto było iść do kina, a wszysycy odpowiadają (prawie), że tak, potem wtrącam się po obejrzeiu z oceną na tej stronce i co? I wszystko :P
Mogę Ci powiedzieć, że więcej jest tematów na nie niż na tak, ale na pewno jakbym umieścił je tutaj, to Ty albo hunter@... znaleźlibyście i skopiowali wszystkie tematy na tak, ale to nie ma sensu...
więc temat zawieszony;
do odwołania ;