Film wyrywa z fotela Szybki zwrot akcji mocny horror Sceny zapierają dech w piersiach film zajefany Polecam od 18 lat bo dla dzieci to za drastyczny Jest się czego bać.
Z ta masakra na maxa trafiles, bo sama dalam kiedys taki tytul. Ale z baniem sie nie bardzo. Ja tylko twierdze, ze na pomysl takiego filmu wpadl jakis gosciu, u ktorego ucinanie reki itp rzeczy wywoluja usmiech na twarzy i jak ty piszesz zapieraja dech w piersiach. Glupi film na maxa Moze taki tytul bylby dobry. w 100% nie polecam Szkoda czasu
Bankowo nie oglądałaś tego filmu w nocy i sama... w ogóle co za sens ma oglądanie filmu z kimś albo w dzień na dodatek i później mówienie: nie straszny ale głupi. I lepiej nie bierz się za psychoanalizy tylko zostań przy nieuczciwych komentarzach.....
Wiesz, chyba powinnieneś zostać wróżką, bo mnie nie znasz, a wiesz co robie i kiedy, i czy z kimś, czy sama. A twoja wypowiedź na mój temat to też po części psychoanaliza. Więc hmm jakby ci to prostym językiem wytłumaczyć żebyś zrozumial... Że ty ogladasz film w dzień, z kimś, nie znaczy, że ktoś, a szczególnie dziewczyna musi tak samo robić. I o ile mi wiadomo Polska to wolny kraj i moge mieć swoje zdanie i po to jest forum żeby sie wypowiedzieć. A poza tym nie tylko ja mam takie zdanie na temat tegóż filmu. A o tym co będę pisać na forum na pewno nie będziesz decydował ty!!!!!!!!
jak wszystkim wiadomo dziewczyny ( a napewno wiekszosc ) poprostu boi sie takich filmow a te ktore sie nie boja przewaznie sie nie znajaj na horrorach :P
dlatego tez kolezanka probuje nam wmowic ze ten film to kicha a ona kichy sie nie boi :P
tak wiec pamietajcie wszyscy ze jesli dziewczyny mowia ze film jest do bani ... to napewno taki jest
za to "m jak milosc" "zbuntowany aniol" i "plebania" to niesmiertelne kino
Błądzisz kolego, błądzisz. Niejedna dziewczyna lubuje się w horrorach i od np Zbuntowanego Anioła woli brutalniejsze treści :)
Pozdrawiam.
Widocznie masz dusze(a raczej duzo z) dziewczyny skoro znasz tyle tytułow seriali .Pewnie znasz ich bohaterów i żyjesz z odcinka na odcinek..a co do filmu "Wzgórza mają oczy " to głupszego filmu nie ma !!!!
Imponuje mi twa wiedza na temat seriali. Chyba pomyliłeś temat. Podziel się swą wiedzą na forum w/w przez ciebie tytułów. Napewno znajdziesz fanów swych wypowiedzi, a już na pewno się tam odnajdzie.
Albo masz uraz do kobiet skoro tak piszesz, albo masz coś z nas skoro wiesz czego i o jkiej porze się boimy. Ale patrząc na wyżej daną odpowiedź nie tylko ja tak sądze, ale i nawet faceci ;P Więc może nie pisz takich rzeczy skoro dobrze nie znasz kobiet i nie chcesz rozpoczynac wojny na slowa, bo nie po to te forum istnieje.
No ok reklamuja te kretynstwa caly czas. Ale wiesz bardziej mi chodzi o to, ze jak dziewczyna zjedzie jakis "horror" z gory na dol, to niektorzy faceci zaraz uwazaja, ze napewno sama go nie ogladala i w dodatku bylo jasno. Ja lubie dobre filmy, przy ktorych idzie sie pobac i wcale nie ogladam ich w dzien, bo to nie zadna atrakcja. A wlasnie tacy faceci, o ktorych juz wczesniej wspomnialam, zaraz mysla, ze ja jakies durnowate tasiemce ogladam i ze na swiecie wszystkie dziewczyny slecza przed "zbuntowanym aniolem". Poprostu nie potrafia znalesc konkretneo argumentu na obrone swej wypowiedzi. I atakuja dziewczyny, ktorych na oczy nie widzieli. Owszem nie mowie, ze wszystkie lubia horrory, ale ja sie do takich zaliczam. I tego filmu na bank do dobrych nie zalicze. Koniec
Koleżanko, konkretne argumenty to się już po stu tematach wyświechtały szkoda sobie szargać język na ich powtarzanie.
Szczerze ty faktycznie masz jakis problem do kobiet, nieiwem mama cie nie kochala czy co ???? wiesz ja znam duzo dziewczyn ale nigdy zadnej nawet zartem nie nazwalem kretynka tylko dlatego ze mi dogadala :) ja toleruje zdanie innych i w tym przypadku zgadzam sie z agnicha ze ten film jest totalnie bezsensowny i glupi i wspolczuje tym, ktorzy poszli na to do kina.No i wracajac do seriali typu zbuntowany aniol itp to sa to produkcje tylko dla ubogich umyslowo!!!! Agnicha brawa dla ciebie ;)
Nieprzpypminam obie żebym jakiś epitet do niej uścił, więc najpierw czytaj, a potem mów.
Ale nie zmienia to faktu, że zamiast pisać o filmie i podać jakieś sensowne argumenty, czy o to tak dużo się prosi? , to ona bije pierwsza ludzi zmieniając temat.
dawaj dalej knielegal twoje psycho-analizy sa genialne napisz cos jeszcze ...
p.s i ty tez jestes kretynem i wlazidupkiem na dodatek
"lubie dobre filmy, przy ktorych idzie sie pobac"
No ale w "HHE' nie idzie się pobać, w "HHE" są efektowne zabójstwa i krew, a tego większość dziewczyn nie lubi.
"ten film jest totalnie bezsensowny i glupi i wspolczuje tym, ktorzy poszli na to do kina"
Bardziej bezsensownych argumentów nie ma????
"...Jest się czego bać. "(pierwszy post). Więc niektórzy twierdzą, że jest czego się bać. A tak powiedz szczerze znalazłeś kiedyś na forum, gdzie ktoś stwierdził, że film jest głupi (i obojętnie podał argumenty, czy ich nie podał lub były głupie) i nie został zjechany przez osoby, którym się film podobał lub twierdziły, że ich argumenty są niewystarczające, by film nazywać głupim??
Avenger na codzien spotykam sie z takim typem ludzi jak ty ... niebede sie wypowiadac juz na twoj temat bo i tak nic do ciebie niedociera szkoda gadac koles - poogladaj sobie zbuntowanego aniola moze zmadrzejesz , usmiechniesz sie troche .tak jestem kretynem - ale to i tak jest lepsze niz bycie taka osoba jak ty ( uzylbym epitetu ale pewnie cie to tylko podnieci ) szkoda ze sie nieznamy pewnie ta rozmowa by sie szybciej szkonczyla :)
A film jest glupi - nic sie w nim niedzieje tylk owszedzie czerwona farba i troche brutalnosci (zabicie karpia na swieta jest straszniejsze )szkoda wogole oczy meczyc na takie glupoty.
"szkoda ze sie nieznamy pewnie ta rozmowa by sie szybciej szkonczyla"
buahhaaahahaa
widze ze anonimowosc zapewnia ci spore poczucie bezpieczenstwa i pewnosci
co sie przeklada pewnie na odwrot w realu
kazda twoja wypowiedz potwierdza pewne trafne stwierdzenie ... ze jestes kretynem ....
Pewnie mocno musiałeś oberwać jeżeli biciem nazywasz obronę jak ktoś mi pisze, że jestem dziewczyną więc się nie znam na horrorach i nazywanie mnie kretynką bo nie popieram czyiś argumentów.
wiesz co avengarze czy jak ci tam :) tobie tez anonimowosc zapewnia bezpieczenstwo !!! z braku lepszego slownictwa tylko epitety ci przychodza do glowy!! aha niewiesz co robie niewiesz jak wygladam i na swoje szczescia mnie nieznasz !!!
co do tego co ciagle piszesz to niepotrafisz napisac nic bardziej sensownego ??? nazwalbym cie glupkiem ale to bylkby kompement na ktorego nie zaslugujesz !!! aha Agnicha nie przejmuj sie tym "facetem" on tylko gada (wylacznie glupoty) milego dnia :)
ps. bawia cie nasze psycho-analizy widzocznie lekarza ci potrzeba:) a do tego maly bialy pokoik bez klamek:)
no faktycznie nie wiem co robisz ani jak wygladasz ale sadzac po tym ze "nie wiesz" piszesz razem to swiadczy ze raczej nie robisz nic madrego...
sugeruje zebys najpierw skonczyl gimnazjum a dopiero potem gadal kim ty to nie jestes i czego to ty nie robisz ....i moze faktycznie lepiej ze cie nie znam bo z debilami sie nie zadaje ...buahahahah
co za roznica jak pisze nie jestem na sprawdzianie zeby bawic sie w interpunkcje i gramatyke a juz napewno mam gdzies ortografie na forum . i szczerze mam nadzieje ze cie kiedys przypadkiem spotkam . i wiesz nawet sie twa glupia wypowiedzia nieprzejmuje :) musisz sie bardziej postarac prostaczku:P
co za roznica jak pisze nie jestem na sprawdzianie zeby bawic sie w interpunkcje i gramatyke a juz napewno mam gdzies ortografie na forum . i szczerze mam nadzieje ze cie kiedys przypadkiem spotkam . i wiesz nawet sie twa glupia wypowiedzia nieprzejmuje :) musisz sie bardziej postarac prostaczku:P