Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Chciałbym się was zapytać czy znacie może piosenke co leci na początku filmu? Jak tak to prosze o tytuł i wykonawce! Z góry dzieki!

A propo filmu. HHE mi się podobał. Lubie horrory w którym co chwila jest wbijana siekiera w głowę. Takim właśnie filmem był HHE. Czytałem tutaj że, niektórzy uważają go za mało krwawego i drastycznego.Ja się z tym nie zgadzam.

Mam jedno pytanie (uwage). Jak gostek w okularach idzie odzyskać swoje dziecko to łapią go i wsadzają go do skrzyni z nieboszczykami. Po co go tam wsadzają?? Żeby uciekł??Zamiast go odrazu zabic!

Jeszcze jedna uwaga. Ładny kaleka z tego Pluto(scenarzysty raczej), żeby mieć gościa z okularami na ziemi i żeby kilka razy ani razu w niego nie trafić . SCenarzyści troche z tym przesadzili a może Pluto był niewidomy? Albo upośledzony psychicznie?
To tyle prosze o tytuł piosenki jak ktoś zna.

ocenił(a) film na 10
Kitenga

"Albo upośledzony psychicznie? "

No chyba raczej tak, czy wypowiedzial we filmie chociaż jedną kwestię mówioną, a widziałeś jak się zachowywał gdy przybliżył w przyczepie twarz do dziecka, czy chociażby jak łatwo wpadal w szał?

dux

Jeśli chodzi Ci o piosenke, która leci w trakcie początkowych napisów to jest to Webb Pierce - "More and More" z 1954r.

PaczEgg

Co do "gościa ze skrzynki" to uważam, że Doug mógł zostać tam umieszczony z 2 powodów:
1. Być może myśleli, że już jest martwy, więc go tam zamknęli.
2. Mogli zostawić go sobie na później. Po co od razu zabijać, żeby mięso się psuło, jak można wsadzić go do chłodziarki i zabić w dogodniejszym momencie, kiedy na przykład zgłodnieją :)

ocenił(a) film na 10
PaczEgg

Widzę, że moje pytanie będzie idealnie pasować do tego tematu. Chodzi mo o tytuł piosenki którą grają w przyczepie, gdy siedzą w niej tylko Doug i Bobby, tuż przed wypadkiem. Może ktoś podać tytuł?

dux

Piosenka o którą pytasz to "The Wall" - Vault

ocenił(a) film na 10
Kitenga

Ty czy to prawda ze wtym filmie wysrepuje twoja mama?

ocenił(a) film na 10
Itachi_Uchiha

No proszę... znalazł sie następny pojeb. Ostatnimi czasy spływaja oni tutaj jak po deszczu...

dux

Zgadzam sie z tobą HUNTER . Takiego posta to może sobie pisać ale na swoim temacie. PO*EB ALUKARD!

ocenił(a) film na 10
Kitenga

Gryglok Smierdzi a ty hanter nie odzywaj sie bo go nie znasz !

ocenił(a) film na 10
Itachi_Uchiha

Może i nie, ale po co prowokujesz?
Wydaje mi się, że mamy tu rozmawia o filmach, a swoje antypatie obrażać możesz gdzieindziej.

ocenił(a) film na 10
dux

Ty jestes mojom antypatiom czy czyms takim:P