Największa pomyła kina. C to w ogóle jest?! Co to za fabuła? Ja dziękuję za takie filmy. W ostatnich czasach ludzie skupiają sie na mutantach, dużej ilości krwi i najlepiej, żeby lała się niczym Niagara, głupocie ludzkiej i nienormalnej historyjce. Jeżeli lubisz powyższe zapraszam do obejrzenia WMO nie zasługującego nawet na ocenę 1.
yyyyy.... Z tego co się oriętuję to wiekszość dzisiejszych filmów ma podobną, a nawet taką samą fabułę. Bieganie, krzyczenie, dużo krwi.... łaaa. Straszne.
Największą pomyłką jest Twój post na tym forum. A wiesz dlaczego ? :) Dlatego że nie masz zielonego pojęcia o gatunkach filmowych. Ten film to slasher (zapraszam na google), to właśnie taki film gdzie giną ludzie, jest krew i (niekiedy) flaki, pokazane zazwyczaj w sposób, że tak powiem "lajtowy", gdyż pod względem brutalności nie dorastają Japońskim filmom gore do pięt. Powiedz o jakich ostatnich czasach mówisz, bo nie za bardzo Cie rozumiem. Tego typu filmy kręcono w już w latach 60, a najwięcej tego typu produkcji powstało w latach 70-90. Jest jedna prosta i skuteczna zasada, "nie lubię danego gatunku filmowego, to nie oglądam filmów z tego gatunku" Przed obejrzeniem jakiegokolwiek filmu, dowiedz się co to za gatunek, a na pewno będzie mniej rozczarowań w Twoim życiu :)
Też do jasnej cholery nie rozumiem po co ktoś kto nie lubi takich filmów po nie sięga. Przecież to horror gore, a w takim filmie jak wiadomo musi być dużo krwi i basta! W swoim gatunku to jeden z lepszych filmów tej dekady. Aja o głowę pobił oryginał Cravena z 77 roku.
Zgadzam się, oryginał Cravena z 77 roku był dobry ale remake był jeszcze lepszy :D. Na pewno najlepszy wśród podobnych,ostatnio nakręconych horrorów czyli: Teksanska Masakra,Teksanska Masakra Poczatek, Wrong Turn, Wrong Turn 2 czy tez Wzgórza mają oczy 2. Hills have eyes bije te filmy na głowę :D
Myślę, jak poprzednicy, że jesteś debilem:) Wiesz co to jest gatunek filmowy? Wiesz czym cechuje się horror? A wiesz czym różni się film "Wzgórza mają oczy" od innych horrorów? Został przedstawiony z wielkim rozmachem, świetnym pomysłem, unikalną historią, a co najważniejsze z fabułą. Nie musisz oglądać tego gatunku, jeżeli jest w nim dla Ciebie zbyt wiele krwi. Jednakże uważam, że jeżeli widziałeś w tym filmie tylko krew, to jest to dla mnie wyjątkowo dziwne:)