Lubie horrory, ale ten jest straszny. Nie dość, że żywcem ściągnięty z innego horroru- "Zły Skręt" (śmieszny, polecam) to jeszcze bardzo niesmacznie zrobiony. Są pewne tematy, które mogą zostać poruszone w filmach dla nich przeznaczonych, np. dramat, melodramt itp. Ale gwałty, porwania ukazane w taki besialski sposób jak w tym filmie nie rozumiem...
coś ci sie pomyliło bo to jest remake starego horroru,klasyki "hills have eyes" Cravena więc nie pisz takich bzdur!!! lolu jeden
To rozumiem, ze remake musza byc zawsze swietne... Nie pisze nic na temat filmu Cravena lecz tego- nie podobal mi sie, a jezeli dobrze mi sie wydaje to tutaj wlasnie wypowiadamy swoje opinie. Bzdury to moga byc dla Ciebie, mnie ten film zniesmaczyl. Lolem nazywaj siebie- pozdrawiam :)
Bzdurą jest, że film kopiuje schematy z ZŁEGO SKRĘTU, to zły skręt kopiował z starego wzgorza maja oczy.
Masz racje, lecz przedstawienie tej hisorii w "Zlym Skrecie" bardziej mi odpowiadalo niz owym filmie.
Napisałaś,że żywcem sciągnięte z innego horroru "Zły Skręt",to kompletna bzdura bo Zły Skręt jest kopią własnie takich filmów !! A hills have eyes jest remakem to raczej kopią Złego skrętu być nie moze xD
Pomyłki zdarzają się często i wszystkim. :P
Mnie "Wzgórza mają oczy" się podobał, jednak wnioskując z tego co wszyscy mówią spodziewałem się mocniejszego i straszniejszego horroru, a dostałem mało straszny i nawet nie ohydny film. Jednak podobała mi się fabuła i "masakra", więc oceniłem na 8/10. Mnie on jakoś nie zszokował. Już bardziej mnie ruszył nidoceniony "Unrest", gdyż ukazane tam było zero szacunku dla ludzkich zwłok i jedna scena była dość ohydna. Polecam (ale tylko prawdziwym fanom horrorów, bo reszcie nie wiem czy się będzie podobał) ;P
Pozdrawiam