Wzgórza mają oczy

The Hills Have Eyes
2006
5,9 81 tys. ocen
5,9 10 1 81204
6,1 14 krytyków
Wzgórza mają oczy
powrót do forum filmu Wzgórza mają oczy

Obrzydliwy

ocenił(a) film na 1

Lubie horrory, ale ten jest straszny. Nie dość, że żywcem ściągnięty z innego horroru- "Zły Skręt" (śmieszny, polecam) to jeszcze bardzo niesmacznie zrobiony. Są pewne tematy, które mogą zostać poruszone w filmach dla nich przeznaczonych, np. dramat, melodramt itp. Ale gwałty, porwania ukazane w taki besialski sposób jak w tym filmie nie rozumiem...

urbanka

coś ci sie pomyliło bo to jest remake starego horroru,klasyki "hills have eyes" Cravena więc nie pisz takich bzdur!!! lolu jeden

ocenił(a) film na 1
Badi_2

To rozumiem, ze remake musza byc zawsze swietne... Nie pisze nic na temat filmu Cravena lecz tego- nie podobal mi sie, a jezeli dobrze mi sie wydaje to tutaj wlasnie wypowiadamy swoje opinie. Bzdury to moga byc dla Ciebie, mnie ten film zniesmaczyl. Lolem nazywaj siebie- pozdrawiam :)

urbanka

Bzdurą jest, że film kopiuje schematy z ZŁEGO SKRĘTU, to zły skręt kopiował z starego wzgorza maja oczy.

ocenił(a) film na 1
Mr__Pink

Masz racje, lecz przedstawienie tej hisorii w "Zlym Skrecie" bardziej mi odpowiadalo niz owym filmie.

urbanka

Napisałaś,że żywcem sciągnięte z innego horroru "Zły Skręt",to kompletna bzdura bo Zły Skręt jest kopią własnie takich filmów !! A hills have eyes jest remakem to raczej kopią Złego skrętu być nie moze xD

ocenił(a) film na 5
Badi_2

Pomyłki zdarzają się często i wszystkim. :P
Mnie "Wzgórza mają oczy" się podobał, jednak wnioskując z tego co wszyscy mówią spodziewałem się mocniejszego i straszniejszego horroru, a dostałem mało straszny i nawet nie ohydny film. Jednak podobała mi się fabuła i "masakra", więc oceniłem na 8/10. Mnie on jakoś nie zszokował. Już bardziej mnie ruszył nidoceniony "Unrest", gdyż ukazane tam było zero szacunku dla ludzkich zwłok i jedna scena była dość ohydna. Polecam (ale tylko prawdziwym fanom horrorów, bo reszcie nie wiem czy się będzie podobał) ;P
Pozdrawiam